לא אוהבת את מי שאני בזוגיות .

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא אוהבת את מי שאני בזוגיות .
    תמר
    01/10/2015

שלום רב!
    אני ובעלי ביחד שנים רבות,כולל ריבים קשים והתערבות משפחה מורחבת.לבעלי פתיל קצר, נפגע ומתלקח מכל אמירהשלא נראית לו. אם עצבני בלילה כי חם לו, צועק ומעיר את כולם.. כשיש מתח אני זאת שארד ואשן בסלון, הוא מעולם לא היה ג'נטלמן,גם כשאני חולה ומשתעלת. חגים ,צריך לחגוג עם משפחתו ,אחיו עם כדורי הרגעה למיניהם,הוא מסרב לקחת,סירב לכל יעוץ אישי או זוגי.אני עברתי כמה טיפולים פסיכולוגיים ויעצו לי לא להכנס איתו לריב כשמתפרץ כי זה לא יעזור, אני מתמידה בכך אך חשה שאני הולכת ונעלמת.לא מעיזה לעמוד מולו.יש לציין שהכסף אצלו, משכורתי קטנה ואת רוב משכורתו שניתנת לו על ידי אח שלו שומר אי שם.אף אחד לא יודע כמה ואיפה.כך שיכול לייבש אותי כספית ואף עשה זאת בעבר.רגשית הוא קשור אלי ומעריך אותי אך בשל רגשי נחיתות מקנא בקשרים חברתיים שיש לי ומנסה תמיד להרוס.גם לא מרשה לי להזמין הביתה בנות דודות וחברות, מאיים שיתנהג אליהן לא יפה ואף עשה זאת.הוא אף מתחבר לגברים מסוגו,שמצויים במערכות יחסים קשות עם נשותיהם ואיני רוצה קשר עימם. הילדים אף הם מתקשים בשמירת קשר נורמלי איתו ומשלמים מחיר נפשי. לדוגמה, בני החייל עובר תקופה לא קלה,רציתי לעודד אותו ליום הולדתו והצעתי טיול נחמד משפחתי,ברגע האחרון בעלי אמר:אין לי חשק,חם לי, את רוצה שניסע ואני אתרגז ואתחיל לצעוק? וכך הרס הכל. אני מרגישה שהכל תלוי בו, במצבי רוחו, שחיי וחיי הבן תלויים בו. הבת תודה לאל עצמאית יותר.אני מתבגרת, מתקשה לעבוד שעות ארוכות כדי להרוויח יותר ופוחדת להזדקן איתו. אני תמיד מחכה לסוף החגים, שילך לעבודה ולא יהיה הרבה בבית.אני תוהה אם יש טעם להשאר כך. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין טעם

קינו
    01/10/2015

החיים קצרים מידי בשביל לסבול.
    כסף זה לא שיקול לכלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהקדם לאיש מקצוע

עדי בדיחי
    02/10/2015

שלום תמר,

לצערי את מספרת סיפור מאוד לא פשוט על בעל שנוטה לסרס אותך בכל מיני רמות- כלכלית, חברתית, אישית, רגשית, זוגית, הורית. אני בטוחה שלא קל לך לחיות עם אדם שעל פי תיאורך מתנהג באופן לא נשלט, ומקשה עלייך ועל כל סביבתו וכמובן על ילדיו את החיים.

אני לא יודעת אם יש טעם לשכנע אותו לגשת לטיפול שכן לא נראה שיש רצון מצידו. אך כן הייתי ממליצה בחום שאת תגשי וכמה שיותר מהר, לשירותים חברתיים או- אם את לא מעוניינת בכך, לשיחות פרטניות (ניתן דרך רופא משפחה לקבל הפניה ללא תשלום או בתשלום סימלי דרך הביטוחים השונים של קופות החולים. עו"ס במרפאה תוכל לכוון אותך). להערכתי את זקוקה לתמיכה גבוהה בהרבה מאשר מענה יחיד כאן בפורום. את עוברת חיים מאוד לא פשוטים עם בן זוגך, הילדים- נראה כך- כבר גדולים, כדאי לחשוב על המשך חייך, אבל רק מול וביליווי איש מקצוע שיוכל לסייע לך לעשות זאת נכון.

מאחלת לך בהצלחה רבה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו