מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיה בזוגיותאנונימי09/10/2015
אני(25) וחברתי(21) חברים כ7 חודשים אני אוהב אותה ונמשך אליה מאוד, אבל אנחנו מרבים לריב המון עקרוניים וצדקניים בדרך כלל. לבנות יש קטע כזה שהם רוצות גבר שיקבל אותם בדיוק כמו שהם (אופי) ולא ינסה לשנות לחפש דרך לשנות כאילו הם מושלמות וכי חשוב צודקות
אני מרגיש שהקשר נוטה להיות חד צדדי הכנת אוכל, נקיון הבית (היא מרבה להיות אצלי), תשלום על בילויים מי מגיע למי ומי אוסף את מי, אם היא גמרה את הנייר של השירותים היא לא תחליף, השערות שלה סתמו את החור של האמבטיה היא לא תנקה וכו, כאילו הכל נופל עלי שאני מנסה להעיר זה תמיד מתפתח לריב שבסופו בדרך כלל אני הוא זה שמתקפל כי אני מפחד לאבד אותה, זה תמיד חוזר ומציף אותי מחדש.
בעיה נוספת בקשר הוא קיום יחסי מין לי יש בעיה הורמונלית אשר משפיעה על התדירות שבה אני יכול לקיים יחסי מין אם בכל זאת הדבר מתקיים זה פוגע במצבי המנטלי, היא רוצה המון ואני מסרב המון פעמים,היא לא מקבלת את המצב טוענת שאני לא נמשך אליה ושהיא הפכה לברירת מחדל. כמובן שאני מנסה להרגע אותה שוב ושוב אבל זה לא הולך...
חשוב לציין שהיא מגיעה מבית שיש בו רק בנות ולפי מה שאני רואה האם היא הדומיננטית ודי מזכירה אותה, אני לא מצליח למצוא פיתרון אמיתי למצב יש מה לעשות או להרים ידיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מענה + העברה לפורום נוסף
טלי צרקינסקי09/10/2015אנונימי שלום,
ראשית, הייתי מנסה להימנע מהכללות כי אין איש ביקום הזה שהוא מושלם. בוודאי שלא חברתך, אני גם לא מאמינה שבהתנהגויות שלה היא חושבת כך....וכן לא אתה ולא אף אחד אחר מושלם ואין צורך להיות כזה.
באשר לדברים שאתה מרגיש שאתה עושה במקומה הייתי מנסה לקדם את זה בשיחה פתוחה, לא שיפוטית וכאשר שניכם נינוחים...) כוונתי לא "על חם" כשקורה אירוע.. הייתי משתדלת לא ללכת עם מועקה שאתה עלול לאבד אותה, היא גם עלולה לאבד אותך.. שניכם בזוגיות הזאת.
תדבר על הדברים שאתה אוהב בזוגיות ובה ודברים שאתה מרגיש שחשוב לך שיהיו אחרת, לא מתוך מקום לפגוע בה אלא ממקום של חשיבות של הזוגיות והתנהלות נעימה עבור שניכם, לרבות כל מה שציינת.. כולל הניקיון אחריה בשרותים, במקלחת, השתתפות בבילויים איך שנוח לשניכם (להתחלק, פעם אחת משלם ופעם היא..)
באשר ליחסי מין, אני אעביר אותך לאחר מתן התשובה לפורום מתאים.
ציינת בעיה הורמונלית, מאמינה שיש לכך טיפול וכדאי בהחלט להתייעץ עם איש מקצוע בתחום, תחילה עם מטפל מיני (=סקסולוג) ויתכן עם אנדו (רופא הורמונים) מטפל מיני ידע להפנות אותך למי שצריך..
מאחלת לך בריאות והצלחה בכל דרך,,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
טלי צרקינסקי09/10/2015לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מין_וסקסולוגיה' id=link]מין וסקסולוגיה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)