בעלי דבוק לאחים שלו

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעלי דבוק לאחים שלו
    שושי
    13/10/2015

שלום!
    אני נשואה+3 ילדים בנים בעלי שף עובד כל היום עד הלילה ורק שבת הוא "בבית"
    הוא כהרגלו הולך לשחק באחת בצהריים כדורגל עם האחים שלו ואחר כך הוא הולך לשחק מארבע עד שש אצל אח שלו טניס וגם אחיו נשוי עם 3 אבל כל יום הוא בבית

ואחר כך בעלי חוזר רואה כדורגל ובזה נגמר והולכים לישון
    וגם הילדים שלי כל היום בשבת בחוץ לא בבית
    דברתי עם חמתי הסתומה ואמרתי לה והיא אומרת שאשה צריכה לנקות ולו מותר לשחק עם אח שלו

מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעלי דבוק לאחים שלו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך להביא את הדברים לשיחה בריאה

טלי צרקינסקי
    15/10/2015

שושי שלום,

ממה שאת מעלה, נראה שחסר איזשהו איזון שיהיה בין התעסוקה, בין השהייה המשותפת עם הילדים וכן בין יצירת זמן זוגי ביחד אתך.

על מנת ליצור כזו סיטואציה צריך להתחיל לדבר בתוך הזוגיות וליצור את המצבים האילו.

ממליצה בחום ליצור שיחה (לא ממליצה לעשות זאת "על חם" כאשר את כועסת (או כשהוא יוצא לשחק) אלא כששניכם נינוחים ורגועים.

הייתי מציעה ליצור שיח ביניכם על מנת שתוכלי לשתף אותו (בצורה לא שיפוטית, כועסת או כזו שלא מזמינה הקשבה) מה חסר לך, מה את מרגישה, מה הציפיות שלך בקשר, מה עוד חשוב לך וכן בהחלט שואלת אותן שאלות אותו, לגבי זמן איכות זוגי, זמן איכות משפחתי וביחד לחשוב איך אפשר לנהל את הכל ביחד: בעבודה, התחביב, הזוגיות ועוד

אך לא לוותר על פונקציה אחת כי זה הכל חשוב אך לא "על חשבון". .במידה ועולה קושי תעלו אותו ותשוחחו עליו. בכל מעגל החיים הזוגי חשוב לשוחח על הדברים האילו.
    תנסי (שאלות למחשבה), איך היה הקשר בעבר, איך התנהלתם, מבחינת יציאות, תחביבים ועוד.. מה השתנה, גם על זה אפשר לדבר בשיחה.

מאחלת לך בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו