ידיד..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ידיד..
    מיכל
    14/10/2015

הי לכם.
    לפני זמן מה יצאתי לטיול במסגרת עבודה. יחד עימי יצאו קולגות נוספות. במהלך הטיול, כשאנו רחוק מהבית יצרתי קשר קרוב עם אחד הקולגות, שהכרתי אותו היכרות מוקדמת, אך לא ממש מקרוב. הבחור התגלה כאדם חם, מלא אהבה, נתינה וקסם..צנוע , מתוק אמיתי...והתקרבנו זה לזו.
    אני רוצה לציין כי שנינו נמצאים במערכות יחסים. בטיול, היתה משיכה הדדית, גם פיזית וגם רגשית. גילינו תחומי עניין משותפים, ואני פשוט מצאתי חבר מקסים.
    באחת הפעמים יצא לנו להיות לבד, הרחק מעיני הקולגות האחרות בכנס, ומצאנו את עצמנו אוחזים ידיים, מתלטפים. הוא היה מרוגש מאד, וגם אני. לא הגענו ליחסי מין. ודיברנו על כך שלמרות התשוקה, זה לא יקרה, כי אין לנו רצון לפגוע בבני הזוג.
    עם החזרה הביתה החלטנו שמה שהיה שם בטיול, נשאר שם ולא לוקחים את זה הלאה. רגע לפני הנסיעה הביתה כתבתי לו שמאד נהנתי, שפגשתי בו אדם נפלא, אוהב, חם, עם לב טוב ומלא נתינה, ושאני מקווה שנמשיך להיות ידידים.
    הוא ענה לי בחיוב, שהוא מרגיש באופן דומה כלפיי, ומעוניין בידידות.
    כיומיים לאחר החזרה הביתה הוא החל לגשש במסרונים. עניתי לו בחביבות, ושמחתי מאד שהוא שומר על קשר. לאחר שבוע ביקש לדבר איתי בטלפון, וסיפר שכבר שבוע הבטן מתהפכת לו, והוא נזכר עד כמה היה לו טוב בטיול בכלל ואיתי בפרט. העלנו כל מיני סיטואציות שהיו ודיברנו ארוכות..זה היה מ ד ה י ם איך הדברים שהוא הרגיש תאמו ב ד י ו ק את מה שהרגשתי אני. ואמרתי לו זאת. הוא הציע לי להפגש מידי פעם לצורך פעילות משותפת ששנינו עוסקים בה, ואני הסכמתי, למרות שקשה יהיה להוציא זאת לפועל.
    אנחנו ממשיכים להיות בקשר במסרונים בעיקר . מידי פעם. משתדלת מאד לא להציף אותו...
    שאלתי: איך אני מטפחת את הקשר הזה לכדי ידידות קרובה? איך לעשות זאת נכון מבלי לפגוע ביחסים עם בן הזוג? אני מרגישה שאני אוהבת אותו מאד ורוצה בקרבתו כידיד, ומרגישה שאוכל להתמודד עם הקטע הפיזי שהיה ולשים אותו מאחוריי..
    או אולי אני תמימה מידי?
    אשמח לכל תגובה ממנחי הפורום ומהקוראים
    תודה לכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ידיד..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה לא להפוך לידידים

טלי צרקינסקי
    15/10/2015

מיכל שלום,

מה שקרה ביניכם הוא אנושי, אנשים מרגישים רגשות כמו משיכה, התרגשויות ועוד..

אני חושבת שזה נכון שהשארתם את מה שקרה בטיול - שם ולא הבאתם את זה לזוגיות.

אני חושבת שיהיה כאן קושי לפתח את הקשר לידידות אפלוטונית (כמו אחים, ללא מין). כיוון שיש ביניכם משיכה מינית, התרגשות, סוג של "קליק", פלירטטים, לא הייתי שמה גורם כזה לא לך ולא לו בחיים שלכם כאשר אתם בזוגיות.

מה שכן אפשר לעשות הוא להביא את החוויות הנעימות האילו ולממש אותן בתוך הזוגיות הקיימת - את עם בן זוגך והוא עם בת זוגו.

לעתים התעוררות כזו, יכולה לעשות משהו בתוך המערכת הזוגית.

משהו נוסף , אפשר להקדיש משחבה איך הזוגיות שלך, האם היית רוצה משהו נוסף? האם בן זוגך היה רוצה משהו נוסף? לאן זה "לוקח" אותך בזוגיות שלך.

חוששני שאם תמשיכו להיות בקשר, זה יפר את מאזן הזוגיות של שניכם ואתם עלולים למצוא את עצמכם מאד הפוך מהמושג "ידידות" ויותר קרוב למושג רומן, מה שיבלבל אתכם יותר.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו