מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הזמנה לארועאישה15/10/2015
נודע לי על ארוע של בן של מכרים שכנים באזור המגורים שלנו.משיחה מקרית ביני לבין בעלי.אין לנו דיבור או קשר שיחה ביום יום רק בשבת כי אין ברירה נפגשים ואוכלים יחד ארוחת קידןש וגם אין לאן לנסוע. הרי לא נוסעים. למחרת התקשר אלי וסיפר שהארוע מתקיים למחרת הרי לא ריאיתי הזמנה וגם לא ידעתי תאריך והוא לא זכר...התראה קצרה ארוע בדרם ולא היה לי עם מי לנסוע. החלטתי לא ללכת כתבתי לבעלי תשובה. כאמור.בשעת ערב שמעתי אותו אומר כמובן לא ישירות אלי כי הרי חלילה לדבר איתי או להציע. כי הוא נוסע לארוע. התלבש ונסע. שמעתי מחברה מוזמנת כי הוא הגיע עם חבר. אותו חבר גרוש.ואותו חבר שרב איתו לא אחת ואשר לא דיבר איתו תקופות ואו תכופות נסע איתו ולא ניסה אפילו להציע או לשתף אותי בנסיעה בסכום המתנה. נכון אין לנו תקשורת.אבל עדין חיים יחד סטטוס שותפות.רק לארוחת שישי שבת לחצי שעה. כי בשאר השעות מתחמק לישון או לבית הכנסת כמובן חלילה לדבר עם אשתו. בעיניו אני לא קיימת רק נמצאת כדרך אגב. לצורך הכנת ארוחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות לצורך הבנה
עדי בדיחי15/10/2015שלום טובה,
ניסיתי לקרוא מספר פעמים את הודעתך אך לצערי לא הבנתי הרבה, וכדי שאוכל לענות לך אשמח אם תוכלי לענות על מספר שאלות ובאופן ברור:
1. בני כמה אתם?
2. כמה זמן אתם נשואים?
3. האם יש ילדים ובני כמה הם?
4. מה טיב התקשורת ביניכם (לאורך השנים- מה היה בהתחלה, מה עכשיו)
5. אם יש בעיות תקשורת- ממתי התחילו, האם היה גורם כלשהו שגרם לריחוק?
6. מה שאלתך הספציפית?
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)