מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התלבטות קשה בנוגע לקשר!!!!ann2815/10/2015
שלום.. אני בחורה בת 28.. אני יוצאת עם מישהו כמס' חודשים.. הוא נורא מושך אותי פיזית.. ברמות מטורפות פשוט.. הוא בחור נורא נורא נאה.. אני חושבת שהוא באמת הגבר הכי חתיך שיצא לי להכיר בחיי.. התשוקה שלי אליו חזקה כביום הראשון שהכרנו.. הבעיה היא.. שאני מרגישה שהקשר איתו מסתפק, מבחינתי, אך ורק בזה..!!! קשר פיזי בעיקר..
כלומר- אני גם נורא מושכת אותו חיצונית.. אך מלבד זאת, אין לנו הרבה במשותף!! כמעט כלום!! ולצערי הרב, הוא גם די טיפש.. אין לו הרבה מה להציע לזוגיות גם.. מלבד סקס.. ונוף יפה בעין (חח).. וזה גורם לי לבלבול רב ומדכא אותי נורא לפעמים.. כי נורא קשה לי עם המחשבה של לעזוב אותו כרגע עקב המשיכה החזקה שלי אליו.. אבל לטווח הרחוק אני לא כלכך רואה איזשהו עתיד איתו..
מה עליי לעשות? האם בכל זאת להמשיך את הקשר עוד תקופה..? עד שיגיע מישהו יותר טוב/רציני/חכם שיוכל להיות בן זוגי לטווח הרחוק? או לא לבזבז את הזמן שלי איתו ופשוט לחתוך כאן ועכשיו? העניין הוא שאני פוחדת להתאהב ממש ואז כבר לא תהיה דרך חזרה.. חשוב לי לציין כי הוא בנאדם ממש טוב (שזאת גם מעלה!!).. אבל הוא נורא טיפש פשוט חחח.. ואין לנו הרבה תחומי עניין משותפים או נושאי שיחה כפי שכבר ציינתי.. שזה מבאס ביותר.. ובנוסף להכל-הוא בעצמו לא עושה רושם של בחור רציני מדי (בכל הנוגע ליחסים וזוגיות)- כל האקסיות הקודמות שלו הוא היה מחליף כמו גרביים..
בקיצור.. מה עליי לעשות במצב הזה ??
אשמח לכל עצה..
גם בפרטי שלום..
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשר שלא עונה על הציפיות
עדי בדיחי15/10/2015שלום ann28,
את מתארת קשר עם בחור שלא עונה לציפיות שלך. מצד אחד מדובר בבחור מאוד נאה לטעמך אשר איתו את בוודאי חשה מוחמאת, כיף לך להימשך אליו ולהסתובב איתו. אך בצדק את מספרת שזה לא מספיק. ואת אכן צודקת. כשמדברים על זוגיות מדברים בין היתר לא רק על משיכה (אנשים משתנים, מתבגרים, זה לא נשאר) אלא גם על תכונות אופי ואישיות (שהיא קבועה ונשארת לכל אורך הנישואים). ולכן זהו מוקד העינין. לבטח יש עוד הרבה אחרים שימשכו אותך במידה זו או אחרת.. ועדיין יכולים לספק לך מקום אינטלקטואלי ומנטלי להרגיש בו שייכת. ללא תחומי עינין משותפים, שיחות עומק ותוכן לתוך הקשר- גם המשיכה הזאת תיראה מאוד סתמית בקרוב. וכאן עלית על נקודה חשובה - אכן יש לחשוב האם את נשארת בקשר כי כרגע זה נחמד לך וטוב (וזה בסדר לחוש ככה), או שאת מחפשת מישהו רציני, ואת לא מעוניינת להיות תפוסה ע"י מישהו שאין לו עתיד איתך.
בנוסף את אומרת שכל קשריו הקודמים לא היו רציניים. יתכן והוא מתקשה ליצור קשר רציני ולגייס מחויבות שלו או של בת הזוג- וזה ניכר גם כאן.
לכן השאלה שצריכה להישאל היא האם את מחפשת מישהו רציני? (לשם כך את צריכה להיות פנויה לדייטים, להיכרויות ומן הראוי שזה יעשה באופן מכבד את חברך הנוכחי ולא חלילה "לצד הקשר"). או שאולי דווקא לא בוער לך מאוד לחפש קשר רציני והקשר הזה נכון לך ומספק אותך בשלב זה.
אני בטוחה שתמצאי את הדרך הנכונה והחשוב הוא שתחליטי החלטה שאיתה את שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)