בגידה ופרידה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בגידה ופרידה
    supernova27
    20/10/2015

שלום, בעלי התוודה בפני על רומן שניהל בזמן האחרון.
    הייתה בינינו מערכת יחסים מעולה ונפלאה חברות ארוכת שנים
    וחזקה מאוד, הוא אבא נפלא לילדות ושותף מלא בבית
    בעקבות הבגידה העצומה החלטתי שאני רוצה פסק זמן לחשוב על הדברים יחד עם הידיעה שברצוני לתת סיכוי לשיקום היחסים בעזרת ליווי מקצועי כמובן
    מה דעתך? האם נכון להיפרד זמנית אפילו שאני כבר יודעת שאנסה לפחות לשקם את היחסים בעתיד? כרגע זה מאוד טרי ואני לא מסוגלת לנהל איתו שיגרה כלשהי
    מצד שני פרידה כמובן מאוד מפחידה במיוחד אחרי 25 שנה יחד בזוגיות משתפת ומעולה גם בזמנים של קצרים בתקשורת תמיד פתחנו הכל ודיברנו על כל דבר שמפריע לנו בקשר.
    שנינו אומללים מאוד גם הוא לא מבין איך עשה מה שעשה ובכל זאת במיוחד בקשר כזה זו בגידה איומה
    יש לנו בנות מתבגרות 15,16,18 האם לספר להן?
    אנחנו הורים מאוד נוכחים ויש שיח כל הזמן בבית וקשר חזק
    נראה לי שיהיה קשה להסתיר
    מה כדאי לעשות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגידה ופרידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול זוגי

טלי צרקינסקי
    20/10/2015

שלום לך,

אם החלטת ללכת על שיקום היחסים, משהו שבהחלט ניתן לעשות אם שני בני הזוג רוצים בכך ואת מתארת שיש לכם קרקע זוגית טובה, הייתי ממליצה לפנות לטיפול זוגי כבר.

יש שאלה מה פרידה תשיג כאן אם יש החלטה על המשך ושיקום הקשר.

חשוב לזכור שבניית אמון וכל מה שקורה ביניכם ובתהליך טיפולי הוא הדרגתי ותהליכי.

ויש זוגות שבהחלט צומחים גם ממשברים.

בטיפול יעזרו לכם להבין מאיזה מקום צמח הרומן, איך לחזק את הזוגיות שלכם ועוד כלים..

אני לא הייתי משתפת את הבנות ברומן. הן יכולות לכעוס על האבא וזה עלול לערער את המצב בבית.

הייתי לוקחת את זה לכיוון של טיפול זוגי ועושה שם את העבודה בהדדיות.

בהצלחה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו