מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הכנה לדייט אחרי גירושיןיוכי26/10/2015
שלום,
אני בת 48 גרושה שנה (הפרידה החלה לפני שנתיים) פלוס 3 בנים בגילאי 8,15,19.
עושה את צעדיי הראשונים בעולם הפנויים והפנוייות.
יש לי מספר שאלות:
1.האם נכון להבהיר ציפיות עוד בשיחת הטלפון (איזה קשר מחפשים,זמן המיניות בקשר.ישנם גברים שמעוניינים לחוות מניות בתחילת ההכרות ואני לא)
2.מה המקום המומלץ לדייט הראשון והבאים אחריו.
3.כמה זמן כדאי להקדיש לדייטים הראשונים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מענה לשאלותייך
עדי בדיחי26/10/2015שלום יוכי,
ראשית ברכות לרגל ההתחלה החדשה.
לשאלותייך-
1. מאוד אינדיבידואלי, אבל בהחלט אם כך תחושי בטוחה יותר, לתאם ציפיות בטלפון ולא להגיע לדייט שעלול להיות מיותר עקב חוסר תיאום ציפיות- עשי זאת. אני בעד תחושי הכי טוב לקראת אותו אדם ורצוי שגם הוא ידע מהם הגבולות שלך. אם את מחפשת קשר רציני- אמרי זאת בפירוש, אח"כ תוכלי להרחיב שקיום יחסי מין למשל הינו שלב מתקדם יותר/ בזמן אחר וכו'. יהיו אנשים שהדבר הזה ירתיע אותם - זה לא אומר לא ללכת על פי העקרונות שלך.
2. לאור הרבה מאוד אנשים "לא סימפטיים" שעלולים לצוץ בעיקר באתרי היכרויות, ההמלצה היא לקיים דייט במקום ציבורי כמו בית קפה, מסעדה וכו'- שם יש עוד אנשים סביבך, והמקום מואר. לא רצוי ללכת בדייט ראשון לים/ פארק חשוך וכו'.
3. זמן לדייט ראשון- תלוי מאוד בכם. בפרט בגיל כזה לא הייתי מונעת מדייט להיות גם ארוך, נסי לזרום עם מה שמתאים לך. אם השיחה מעניינת לך היא יכולה להימשך גם שעתיים. אם היא ממש לא- היא יכולה להיחתך כבר בחצי שעה הראשונה, וגם זה בסדר- כל עוד זה מכבד את הצד השני (כלומר לסיים באופן מכבד).
ידוע כי חיפוש אחרי בן זוג ובפרט כשכבר מדובר בפרק ב' הוא לא תמיד קל, צריך הרבה כוחות ואפשרות לפתוח את הראש לצד השני שאף הוא מגיע לאחר מערכת לא פעם, עם ילדים, עם תפיסת חיים מבוססת וכו'. אם תזכרי שכל אדם הוא עולם שלם- יהיה לך מעניין יותר ואולי גם קל יותר להתחבר..
בהצלחה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך עדי בדיחי.
יוכי26/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)