ללכת לבד ליעוץ

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ללכת לבד ליעוץ
    צביה
    07/05/2008

שלום.

אני מבקשת לשאול שאלה אישית .

היה לי ויכוח קשה עם בעלי ואני מאוד מעונינת ללכת ליעוץ על מנת לבדוק את דרכי , האם דרכי נכונה או שדרכו של בעלי נכונה .

האם עלי לספר לבעלי שאני הולכת ליעוץ ומה תוצאות היעוץ ?

עד היום לא הסתרתי מבעלי דבר וגם בעלי לא הסתיר ממני דבר , אני חוששת שברגע שיוודא לבעלי שהלכתי ליעוץ ולא סיפרתי לו הוא יאבד את האימון בי , כי בעלי הלך בעבר ליעוץ לבדו וסיפר לי עלכך כולל מה שנאמר באותה פגישה .

איך לנהוג ?

חג שמח ותודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ללכת לבד ליעוץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא להסתיר

דורית כהן
    07/05/2008

יעלונה היקרה, מה דעתך לומר לבעלך שחשוב לך להתייעץ כדי לבחון את הנושא עליו אתם בויכוח, וכי חשוב לך ללכת לבדך, וכי לאחר מכן תשתפי אותו בדברים שיעלו. זוהי כמובן ההחלטה שלך עד כמה לשתף. כי אם תלכי לייעוץ ותסתירי זאת מפניו, את עלולה לפלוט בשעת לחץ - כן, אפילו היועץ אמר שאני צודקת, והוא ייפגע מן הסתם שעשית זאת ללא ידיעתו.
    אפשרות אחרת היא ללכת יחד איתו. האם את חוששת שלא תצליחי להציג את עמדתך כמו שאת רוצה בנוכחותו? אצל חלק מן היועצים מתקיימת גם פגישה נפרדת עם כל אחד מבני הזוג כבר בתחילת התהליך הייעוצי.
    מקווה שעזרתי לך בדילמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו