מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קשה לי בקשר עם אשתי מה עושים?חיים01/11/2015
אני בן 29 נשוי 3 שנים + תינוקת מתוקה בת חודשיים. בסה"כ כאילו הכל טוב אבל אני ואשתי רבים המון אני טוען שהיא לא מכבדת אותי כי דעתי לא חשובה והיא מנהלת אותי ולפעמים מקללת אותי ומשפילה אותי והיא טוענת עלי שאני מבקר אותה וחרדתי מידי ומפריע בדברים. אנחנו גם בייעוץ זוגי. בגלל כל זה אני גם מרגיש הרבה זמן שגם ביחסים אין לה חשק והיא לא מינית כל כך וגם לי אין אליה כי קשה לי רגשית ובגלל זה אני כל הזמן מפנטז החוצה , מרגיש לא מסופק והדימיון שלי עובד שעות נוספות, כבר כמה פעמים שתפסה אותי בכל מיני אתרים בעייתיים וכעסה מאוד והיה משבר אמון והסברתי לה שאני לא רוצה בשטויות האלו אבל אני כמו מכור, וזה גם חוזר לפעמים. אני לא יודע מה לעשות??
כל דבר היא מרגישה שאני מאשים ואז לא מסכימה לדבר ולפתור רק רבה איתי.
ואילו כשאני מעיר לה שנפגעתי ממנה היא לא שמה.
גם ביחסים אני מרגיש שאני רק פונקציה שיהיה לה נעים ולא אכפת לה ממני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשה לי בקשר עם אשתי מה עושים? - תגובה
עדי בדיחי03/11/2015שלום חיים,
תודה ששיתפת. נכון להמשיך בטיפול זוגי גם אם נראה שאתה נשאר באותן תחושות..לא פעם הטיפול כן יכול להזיז משהו או משהו מחלחל אצל הצד השני.
הבריחה שלך לתכנים כאלו ואחרים גם היא מאותתת על מצוקה אצלך ועל רצון להיות מסופק. ההתנהלות של השפלות וקללות היא בהחלט בעייתית בקשר ובטח ובטח כשיד תינוקת בבית.
עם זאת ולמרות כל הבעיות- טוב שאתם בטיפול. דווקא בגלל הפערים שציינת צריך להישאר בתקשורת פתוחה עם המטפל/ת. אם אתה חש שאינך מספיק מצליח להעביר את המסגר או את התחושות שלך כשבת הזוג נוכחת בטיפול אולי אפשר לשאול את המטפל באופן אישי אם ניתן להיפגש לבד עימו (אם זה עוד לא קרה או אם זה קרה ואתה חש שזה לא הספיק). חשוב מאוד שתעלה את כל מה שאתה חש מול המטפל וכך תעלה גם האפקטיביות של הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)