מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ייעוץ מדורית ויהודית.....בבקשהיעלה07/05/2008
נשואים באושר ובסיפוק מיני רב.בעלי חסר מנוחה בזמן האחרון; ושאלתי אותו על כך והוא אמר לי שהוא לא יבגוד בי לעולם כי אני מושכת אותו כמו בהתחלה ואוהב אותי מאוד אך הוא חייב לפתוח בפני שהוא ממש רוצה ריגושים חוויתיים ומיניים אבל רק ביחד איתי. כי אנו המון שנים ביחד והוא "מת" לחוות איתי דברים שיעצימו את הזוגיות וגם את המיניות. יש לציין שהוא מאוד פתוח מינית אפילו יותר ממני. מה אעשה? האם יש לכן רעיונות היכן אפשר ללכת .. הוא רוצה ריגושים מיניים אבל בגבולות ורק ביחד איתי... האמת שזה די מלחיץ אותי ואני מקווה שזה לא יפגום בזוגיות המדהימה שיש לנו אבל ישנה מצוקה מצידו והוא ניפתח בפני ודיבר על רצונותיו.... הוא בשום פנים ואופן לא רוצה לבד אלא רק בשיתוף איתי ובהסכמתי.. האם אתן רואות בזה פתח לקטסטרופה? או העצמה זוגית והאם תעזרו לי עם רעיונות...
תודה מקרב ליבי על התשובות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריגושים חווייתיים ומיניים נוספים
דורית כהן07/05/2008יעלה שלום,
אני חושבת שזה נהדר עד כמה שהוא פתוח איתך ומשתף אותך ברצונות הכמוסים שלו וחשוב לו שהחוויות יהיו בשיתוף איתך.
לדעתי הרוב המכריע של הגברים (וכמובן הרבה נשים גם כן ) חושק בדיוק באותן חוויות וריגושים ו"לוקח" בפועל את החוויות ההן לעצמו, בסתר, מאחורי הגב, משתי סיבות: ראשית - לא לפגוע באישה ולא לזעזע את המערכת המשפחתית. שנית -מים גנובים ימתקו. הריגוש והארוטיקה גוברים כאשר יש מתח וחששות ומסתורין.
אז בעלך יוצא דופן. מה שאפשרי לכם הוא להתחיל נניח מסדנת טנטרה לזוגות, כאשר אני יכולה להמליץ להיכנס לאתר הטנטרה הישראלי כדי ללמוד קצת יותר על כך ולהכיר מנחים שונים. אני יכולה להמליץ מנסיוני האישי - על ארבעה מנחים שונים, כל אחד מצויין בדרך הייחודית שלו: תיקי וזאב, חיה כספי, תמיר קמחי (רפיק) וסוג'יי. כמובן שבסדנה כזאת אתם מחליטים על דרגות החופש שלכם גם מראש וגם תוך כדי. בדרך כלל יש בסדנאות האלו גם שיחות מעניינות על מיניות ועל הזוגיות, וגם מגע גופני - לא מיני אבל כן ארוטי - עם אנשים אחרים ולא רק עם בן הזוג, אבל אין לחץ לעבור כל גבול שמישהו שם לעצמו. הסדנאות מאוד מרגשות וחווייתיות, ופותחות פתח לבדיקה עצמית וזוגית - האם הכיוון הזה מתאים לכם או שהוא מעלה יותר מדי קונפליקטים שעלולים לאיים עליכם. יש זוגות שמאוד צומחים מן הסדנאות האלו ומפרגנים זה לזו התנסויות חדשות מרגשות, בגבולות מוסכמים, אך יש זוגות שההתנסויות האלו מעמתות אותם עם בעיות חבויות שתמיד היו קיימות וזה עלול לזעזע את הקיים - לטוב או לרע, תלוי איך מסתכלים על כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדורית יקרה
......09/05/2008למשל הוא דיבר איתי אחרי שהראיתי נכונות לבוא ולהיפתח לרעיונות.... מאוד רוצה ללכת ביחד לעיסוי טנטרי משותף ואני מאוד מסויגת כי בכל זאת מנחה תיגע בו באופן מיני וגם בי גבר אבל הוא אומר לי שהוא מאוד אוהב אותי והם בסך הכול "כלים" להנאה משותפת והוא לא רואה אותם חלילה באופן מיני אלא "כלים" להנאה משותפת וחוויתית. האם נכונה גישתו? לי מפריע האינטימיות המינית שהוא יחווה איתה בעיסוי למרות שאני לידו האם זה לא פוגם בזוגיות ביננו? אני ממש אובדת עצות .....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטעום משהו חדש
דורית כהן13/05/2008לפי תגובתך אני מרגישה שסדנא לזוגות היא בשבילך צעד גדול מדי. צריך להתחיל בקטן, בהדרגה, והרעיון שלו של מסג' משותף הוא רעיון מצויין. אני מבינה שאת חוששת, אבל אם את רוצה קצת "לצמוח" ולהישאר שותפה לבעלך בחוויות שהוא מאוד זקוק להן ולא נותנות לו מנוח - עלייך להיחשף לדרגה מסויימת של חששות ולחץ מן החדש והמוזר הזה. חשבי עד כמה היית לחוצה מן הפעם הראשונה שקיימת יחסי מין. האם אני טועה? כדי לחוות דברים חדשים ומרגשים עלינו לחשוף את עצמנו למשהו בלתי ידוע ומעורר קצת חרדה. אם נישאר כל הזמן במעגלים המוכרים הנוחים והבטוחים - נצטרך לוותר על הרבה חוויות מרתקות בחיים, ואצלך התוצאה עלולה להיות שבעלך ייקח את החוויות הללו בלעדייך ויתרגל לכך, וחבל.
איזרי אומץ, לכי איתו ואחר כך שוחחו על הכל, מה היה טוב ומה היה גרוע, מה היה מרגש ומעורר ומה עורר אצלך חששות ודחייה. נצלו את החווייה כדי לטעום יחד משהו חדש ומרגש ולהתקרב זה לזו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדורית
......13/05/2008אני אעשה כעצתך ואנסה להיפתח.. ממש תודה את מאוד פתוחה וחדשנית ועוזרת..ניתן ללמוד ממך רבות ואני חושבת שאפילו אבוא עם בעלי לייעוץ זוגי אצלך. מודה לך ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)