מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הקלה וגעגוע אחרי הפרידהמישהי08/11/2015
שלום, נפרדתי לאחרונה אחרי שההינו ביחד 8חודשים. הוא היה הראשון שלי בהכל ואני שלו. אהבנו באמת אבל כנראה לא מספיק. הפריע לו שאני לא נשארת להישאר אצלנו למרות שהוא יודע שבטווח זמן הזה זה לא נהוג אצלע בבית. רבתי ריבים בשבילו והתאמצתי הרבה בשביל הקשר הזה. בסופו של דבר הוא הציב לי תנאי והרים ידיים באופן מילולי שנמאס לו.
ההיתי כאובה ועצובה לא יכולתי לראות את עצמי ממשיכה הלאה. והנה הזמן טיפה עבר הרגשתי הקלה ,התחלתי לחייך יותר. פחות מודאגת .
אבל עכשמו שאני יושבת וחושבת הבנתי שאיבדתי מישהו שאהבתי שהסתדרתי איתו כמו שחלמתי. ה היה לי כיף להיות איתו. אני מתגעגעת הןא חסר לי ואני מחכה לשלוח לו הודעה אבל אני לא אעשה את זה כמובן. מה אני יכולה לעשות בשביל להעביר את זה? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תהליך טבעי, ורעיון להקלה
עדי בדיחי10/11/2015שלום מישהי,
אני מבינה שמה שאת חשה הוא געגוע אליו, אבל פחות כמיהה לחזור אליו. אולי מדובר בגעגוע לחוויה של הביחד, האהבה, הרצון להיות בזוגיות. רציונלית הרבה פעמים אנחנו מבינים שהקשר שסיימנו לא היה לטובתנו, הפרטנר לא התאים, אך הרגשות עלולים לשוב ולצוף- וזה תהליך טבעי לחלוטין של פרידה. אותו מקום של "כפות מאזניים"- מצד אחד געגוע וכמיהה, ומצד שני ידיעה שעשינו מעשה נכון לאורך זמן.
אז להעביר את התחושות לא תמיד ניתן והרבה פעמים ההמלצה היא דווקא לתת לרגשות מקום ולאפשר להן להיות. יחד עם זאת יהיה חשוב שתמשיכי לצאת עם חברים וחברות, תמשיכי לראות "עולם" ואולי בהמשך לצאת לדייטים גם אם רק בשביל לחוות שוב את עולם ההיכרויות, מחדש. חשוב לפתח את ה"אני", תחביבים ודברים שאת אוהבת לעשות - ה יסייעו לך להעביר את הזמן.
הדבר החשוב הוא לזכור למה נפרדתם- כל פעם שתחזרי לסיבות תוכלי לרשום אותן על דף (רעיון לדוגמה) ולחזור לדף הזה כשאת "חלשה" יותר, מתגעגעת יותר או פתאום בעלת רצון לסמס לו ולחזור אליו. אולי הדף הזה יזכיר לך למה המעשה היה נכון אז ולמה נפרדתם.
סה"כ התחושות שאת מתארת טבעיות לחלוטין, הן לגמרי צריכות להיות שם כרגע, ולאט עם הזמן את תמשיכי לחוש הקלה ולהיות פחות מודאגת. זה לוקח זמן, אבל זה קורה בסוף בתהליך טבעי לגמרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
מישהי11/11/2015תודה רבה ! את מקסימה,עזרת לי מאוד !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)