שאלה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה
    חני
    10/11/2015

שלום לכם.אני רוצה להכיר דרך אתר הכרויות מישהו,והמשפחה שלי מתנגדת אני מצאתי מישהו שאני מאוד רוצה ליצור איתו קשר,ובגלל שעברתי בחיים שלי משברים מאוד קשים עם בני זוג ההורים שלי מפחדים עלי ומתנגדים שאכיר אני גרה עם ההורים אחרי שהרבה שנים גרתי בין היתר עם בן זוג,והיתה לנו פרידה קשה.מה עושים במצב כזה? אודה לכם על עזרתכם זה דחוף לי לדעת.שיהיה לכם יום מקסים תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה לא קיבלתי תשובה?

חני
    10/11/2015

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעלה מספר דברים

טלי צרקינסקי
    10/11/2015

אנונימית שלום,

אנו משתדלות לענות לפניות בפורום במהירות האפשרית, אך המענה הוא לא מיידי.

לא ציינת בת כמה את ואילו פגיעות ומשברים חווית במערכות יחסים, מה שניתן הוא להתנהל בזהירות ולחשוב עם עצמך מה חשוב לך בבן זוג והאם את יכולה להפיק את מה שחווית במערכות יחסים קודמות (על מה יושבת הפגיעה, האם את יכולה לזהות את זה וכו', על מנת לא לפתח דפוס של בחירת גברים שתחווי מהם פגיעה וכמובן התבוננות בעצמך, איפה להתחזק, מה חשוב לך לשפר - אילו תובנות שתמיד כדאי להגיע אליהן).

לגבי היכרות אינטרנט - בפגישה ראשונה המלצתי לא להיפגש בבית או במקום חשוך כמו פארק כו'.. אלא לקבוע הפגישה במקום ציבורי כגון בית קפה שנראה לי הכי מתאים והכי נוח לדבר ולפתח שיחה.

להכיר את הבחור בהדרגתיות.

מול הורייך כדאי לפתוח את הנושא שאת בוגרת ואת רוצה להכיר, אינטרנט היא מדיה שאנשים מכירים בה זוגיות.

לנסות לראות מה המקום שמגונן שם והאם זה בא לידי ביטוי בעוד תחומים (שאת מרגישה שם שמגוננים עליך יתר עליך או שלא סומכים עליך).

האם המשברים שחווית עובדו? לדוגמה בטיפול? אם לא יש מקום לחשוב על ליווי כזה שיכול מאד להעצים אותך ולתת לך כלים בכלל בתחומי החיים השונים.

מאחלת לך הרבה הצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

חני
    10/11/2015

אני יישם את מה שהצעת לי.ערב נעים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו