מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מתוסכלאוהד12/11/2015
שלום, אני ובת זוגתי נפרדנו לאחר שנתיים, אני נפרדתי ממנה.. ואני שבור, היא האהבה הכי גדולה שלי ואני מאוד מעריך את מה שהיא ומי שהיא עבורי. מדובר בילדה (23) טובה ומכבדת שנמצאת ביחסים טובים עם משפחתי וכך גם אני עם משפחתה. הבעיה מתחילה בי, אני מאוד מתפתה מהעולם שבחוץ קשה לי עם העובדה שאהיה עם אישה אחת למשך שארית חיי(אני בן 26) בנוסף, יש לנו סקס לא רע, אך אני לא נמשך אליה כפי שהייתי רוצה, ברור לי שבכל אישה אירת אמצא מינוסים וברור לי שאני ככל אמרר בבכי כשאבין שטעיתי, אך משהו בי פשוט לא יכול להכיל את זה יותר, האם אני מזוכיסט?! אני מאוד מתוסכל וברור לי שאלו נשמעות כמו צרות של עשירים אך אני ממש לא מרגיש כך. פגעתי בה קשות וזה הדבר האחרון שרציתי לעשות. אני מרוסק, שבור ומבולבל. כל עזרה וייעוץ יתקבלו בברכה :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבטים טבעיים
טלי צרקינסקי15/11/2015אוהד שלום,
אתה לא מזוכיסט.
אתה שואל את עצמך שאלה על החיים שלא מעט לדעתי שאלו את עצמם..
האם יש מקום להתנסות עוד לפני שמקדמים קשר הלאה?
האם לאבד את בת הזוג שאני אוהב?
איך אני מגדיר לעצמי איך הייתי רוצה להימשך אליה? האם תמיד הסקס צריך להיות נפלא?
וששאלת השאלות שלעולם לא אוכל להכיל היא שלא ניתן לאכול את העוגה ולהשאירה שלמה.
כשאני מקבל החלטה - אני מותר על החלטה אחרת וזה בהרבה נושאים בחיים....
אוהד, הייתי ממליצה לך להתייעץ עם איש מקצוע לראות מה באמת רצונותייך היום. האם שווה לוותר על בת זוגתך בשביל להתנסות עם עוד.. האם אתה רואה בה המשכיות לחיים משותפים?
זו שאלה שרק אתה יכול ענות לעצמך. האם יש אפשרות לחזור?
איש מקצוע יוכל לבחון אתך לעומק את הדברים.
קבל את פחדייך, לבטיך, אל תנסה לגרש אותם... תנסה לקבל אותם ואז תוכל יותר בקלות לשחררם..
וציינת משהו נכון - בכל אישה /גבר /בן אדם.. יש גם מינוסים ויש פלוסים....
מאחלת לך הרבה הצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)