יצירת קשר ראשוני

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• יצירת קשר ראשוני
    מרדכי
    15/11/2015

שלום,

בזמן שהותי בחדר כושר ראיתי מישהי שאיני מכיר והיא אינה מכירה אותי שמצאה חן בעיניי.
    לא פתחתי איתה בשיחה, ומסתבר שכעבור שבוע היא עברה לחדר כושר בעיר אחרת, כך שכרגע אין לי אפשרות "טבעית" ליצור עמה קשר.
    שלחתי לה הודעה דרך הפייסבוק, ובה הצגתי את עצמי, אמרתי שמצאה חן בעיניי והצעתי בנימוס שניפגש. היא לא ענתה. יש לי גם את הנייד שלה, אך לא פניתי אליה דרכו כלל.
    האם לדעתך יש מקום ליצור איתה קשר כלשהו?
    אם כן, מה את מציעה לעשות?
    אין לי שמץ של ניסיון במצבים כאלה. עד היום לא ניהלתי שום מערכת יחסים משום סוג.

בברכה,

מרדכי, רווק בן 28

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יצירת קשר ראשוני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להמשיך לנסות אך לא איתה

עדי בדיחי
    15/11/2015

שלום מדרכי,

אני מבינה שאתה מחפש קשר, ופועל להשגתו- היוזמה מבורכת.

לגבי הבחורה- קשה לדעת, זה תלוי במספר גורמים כמו- האם היא בקשר עם מישהו אחר (לא כל סטטוס בפייסבוק הוא מציאות לשמה, יתכן והיא בתחילתה של מערכת יחסים), האם היא פעילה בפייסבוק וראתה את הפניה שלך. אם אכן כך, יתכן גם שהיא לא מעוניינת. וכמובן גם את זה לוקחים בחשבון.

אני מניחה שיש גם חשש מסוים להתחיל במערכת יחסים כאשר אין ניסיון ובעיקר בגיל כזה. אם תרגיש צורך בהמשך, הייתי ממליצה על סדנאות שקשורות בנושא (דימוי עצמי, יצירת קשר וכו') או ייעוץ אישי. כרגע פשוט להמשיך ליזום (עם אחרות) ולראות לאן זה מתקדם. את המקרה הספציפי הזה הייתי עוזבת... בעיקר אם אתה סבור שהיא ראתה את הפניה. יצירת קשר דרך הטלפון שלה עלולה להתפרש כפלישה לפרטיות שלה ותגובה שלילית שלה עקב כך.

בהצלחה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו