מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יצירת קשר ראשונימרדכי15/11/2015
שלום,
בזמן שהותי בחדר כושר ראיתי מישהי שאיני מכיר והיא אינה מכירה אותי שמצאה חן בעיניי.
לא פתחתי איתה בשיחה, ומסתבר שכעבור שבוע היא עברה לחדר כושר בעיר אחרת, כך שכרגע אין לי אפשרות "טבעית" ליצור עמה קשר.
שלחתי לה הודעה דרך הפייסבוק, ובה הצגתי את עצמי, אמרתי שמצאה חן בעיניי והצעתי בנימוס שניפגש. היא לא ענתה. יש לי גם את הנייד שלה, אך לא פניתי אליה דרכו כלל.
האם לדעתך יש מקום ליצור איתה קשר כלשהו?
אם כן, מה את מציעה לעשות?
אין לי שמץ של ניסיון במצבים כאלה. עד היום לא ניהלתי שום מערכת יחסים משום סוג.
בברכה,
מרדכי, רווק בן 28* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להמשיך לנסות אך לא איתה
עדי בדיחי15/11/2015שלום מדרכי,
אני מבינה שאתה מחפש קשר, ופועל להשגתו- היוזמה מבורכת.
לגבי הבחורה- קשה לדעת, זה תלוי במספר גורמים כמו- האם היא בקשר עם מישהו אחר (לא כל סטטוס בפייסבוק הוא מציאות לשמה, יתכן והיא בתחילתה של מערכת יחסים), האם היא פעילה בפייסבוק וראתה את הפניה שלך. אם אכן כך, יתכן גם שהיא לא מעוניינת. וכמובן גם את זה לוקחים בחשבון.
אני מניחה שיש גם חשש מסוים להתחיל במערכת יחסים כאשר אין ניסיון ובעיקר בגיל כזה. אם תרגיש צורך בהמשך, הייתי ממליצה על סדנאות שקשורות בנושא (דימוי עצמי, יצירת קשר וכו') או ייעוץ אישי. כרגע פשוט להמשיך ליזום (עם אחרות) ולראות לאן זה מתקדם. את המקרה הספציפי הזה הייתי עוזבת... בעיקר אם אתה סבור שהיא ראתה את הפניה. יצירת קשר דרך הטלפון שלה עלולה להתפרש כפלישה לפרטיות שלה ותגובה שלילית שלה עקב כך.
בהצלחה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)



.jpg)
.jpg)

