אני נשואה, וגבר נשוי ניסה לפתות אות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אני נשואה, וגבר נשוי ניסה לפתות אות
    דניאלה
    23/11/2015

אני בת 33, נשואה ואם לילד. לפני כחודשיים ביקר בביתי טכנאי מחשבים שאני מכירה שנים רבות. סיפרתי לו שהוירוסים במחשב נוצרו מכך שבעלי גולש באתרי פורנו. כתגובה הוא שאל אותי אם בעלי לא מקבל ממני סקס. השבתי שהוא כן מקבל, אבל אני מבינה את הצורך של גבר לגוון, ומעדיפה שיגלוש ולא יבגוד באמת. חודש לאחר מכן הטכנאי הגיע אליי שוב. הוא הוביל אותי בדרכי ערמה, גם מתוך נאיביות שלי יש להודות, אל המיטה, שלח אליי ידיים וניסה לשכנע אותי לשכב איתו, למרות ששנינו נשואים. נלחצתי מאוד, כי לרגעים חשבתי שיעשה לי משהו בניגוד לרצוני. לא נמשכתי אליו, הוא הגעיל אותי ולא רציתי, וגם מבחינה מוסרית לא רציתי לבגוד: לבעלי זה לא מגיע, וגם אשתו לא עשתה לי שום דבר רע. מאז חטפתי טראומה, ואני בטיפול. יחד עם זאת, ככל שאני קולטת כמה בגידות קיימות בחיי הנישואין, לא עוזבת אותי המחשבה שאולי פספסתי משהו, שאולי יכול היה להיות לי טוב יותר איתו במיטה מאשר עם בעלי. באופן אירוני זה מאוד החמיא לי, גרם לי להרגיש נחשקת.
    האם המחשבות האלו נורמליות? מה אוכל לעשות כדי לסלק אותן ולהמשיך הלאה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר דברים

טלי צרקינסקי
    24/11/2015

דניאלה שלום,

לכולנו כבני אדם יש מרחב למחשבות, לרגשות, לפנטזיות ולתשוקות.

בין מרחב זה לבין המימוש שלהן, יש עדיין הבדל.

ממה שאני קוראת הייתה בינך לבין הטכנאי שיחה שגלשה לתכנים מיניים - של פורנו, של חיי המין שלך ועוד.. שלא מתאימים לשיחה עם טכנאי מחשבים...

בוודאי זו לא סיבה לנסות להוביל אותך לחדר שינה..

כנראה אצלך התעורר איזה חלק של תשוקה מ "לטעום משהו אסור, זר, אחר, חדש"...

אך בלמת את עצמך מתוך מקום שלא רצית לבגוד ושהוא יבגוד באשתו. הרצון והפנטזיה להיות אישה נחשקת היא טבעית, מה שהייתי ממליצה לך היא לנתב אותן אל תוך הזוגיות שלך ולקחת את המקרה ולשאול משם שאלות לצמיחה אישית וזוגית:

כגון:

האם משהו חסר בקשר עם בעלך (בין אם בסקס ובין אם בתחומים אחרים)?

ממה שאת מעלה בעלך אינו מכור לפורנו, הפורנו אינו מהווה הדרך היחידה שלו לסיפוק מיני והוא אינו תחליף ליחסי מין אתך.

מה עוד חשוב לך? מה עוד היית רוצה שיהיה?

אפשר להביא את זה גם למקום הזוגי שלכם של מה חשוב לכם בקשר/בסקס ועוד...

ולהכניס את המסתורין לקשר שלכם.

ולתת לטכנאי להמשיך לתקן מחשבים........

בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו