ייעוץ, בבקשה רק תשובות רלוונטיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ייעוץ, בבקשה רק תשובות רלוונטיות
    אנונימי
    30/11/2015

שלום וערב טוב.
    יש לי שאלה/ייעוץ .
    אז ככה: אני בן28  ובת זוגתי יוצאים יחד כ 5 שנים בערך,יש בנינו קשר טוב . אנחנו מתכננים להתחתן בקרוב.
    לפני  זמן מה  היא התחילה ללמוד , הכירה אנשים חדשים חברים חברות וכו... (אין לי בעיה עם זה אני דווקא בעד )
    לפני כשבועיים בערך שלא במתכוון ובתמים נכנסתי לוואטסאפ ראיתי שיחה עם בחור משם כל השיחה לפי דעתי הייתה לא ממש שיחה של אנשים הלומדים יחד , אלא של מעבר , עם כל מיני סמיילים, לבבות, שליחת שירים וכו...
    אחרי יומיים ש"התקררתי" טיפה דיברתי איתה והעליתי את הנושא ואמרתי שזה מפריע לי ולא מקובל עליי , היום שוב ראיתי הודעה דומה . אני ממש לא יודע מה לעשות , לפרק את הכל / להשלים עם זה . אולי אני "פרמיטיבי" מידי (אני חושב שלא ) ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גבולות בקשר

עדי בדיחי
    01/12/2015

שלום אנונימי,

אני נוטה לחשוב שאם אתם יחד חמש שנים אתה בוודאי יודע מה אופיה של הבחורה- האם ניתן לסמוך עליה, האם אתה מאמין בה בעיניים עצומות?

לכל זוג יש את הגבולות שלו בתוך הקשר, כשמדובר בקשרים עם אחרים. לא פירטת מה היתה תגובתה כאשר פתחת את הנושא (ומצוין שכך עשית) מולה- האם יש לקשר עם הבחור משמעות בעיניה? האם אתה שם לב שיש עוד סימנים שהיא בקשר יותר הדוק איתו (מפגשים למשל מעבר ללימודים).

כשאנחנו מנסים למצוא פיתרון ה"לפרק את הכל" הוא קיצוני, בעיקר אם אתם יחד "כ הרבה זמן ואתם לפני חתונה. הרי אין פה בגידה ממשית לפי מה שראית. יש כאן קשר שנראה לך קרוב מדי עקב הביטויים השונים כמו לבבות וכו'. נציין שזה מאוד "הולך" היום ולאו דווקא מתכוונים למשהו בעל אופי רומנטי, אך אני מסכימה איתך שכדאי שהיא תדע שזה מפריע לך. חשוב להמשיך להעלות את זה שזה מפריע לך, ולחפש איזה "מתכון" או חוזה שמקובל על שניכם לגבי הוואטסאפ. מה כן ומה לא.

ככל שתהיה פתוח איתה ותסביר לה מה אתה מרגיש כתוצאה (וזה טבעי לקנא, לחוש מאויים, לחוש אין שליטה) כך יטב. נשמע שאם פתחת את זה מולה אתה חש מספיק בטוח לעשות זאת וזה מאוד חשוב להמשך. כך או כך לא הייתי חושבת על שום פיתרון קיצוני, אלא להתמודד עם מה שקורה, להסביר מה אתה מרגיש וגם לא "לנפח" את זה למימדי בגידה- כי זה לא המקרה.

בהצלחה ומזל טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו