רבים הרבה והוא רוצה הפסקה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• רבים הרבה והוא רוצה הפסקה
    4444
    30/11/2015

שלום רב,

חבר שלי ואני יוצאים שנה ביחד ובזמן האחרון אני מוצאת את עצמי כועסת עליו ורבה איתו הרבה והוא לא מבין מאיפה זה בא ולא רוצה שנריב
    הוא מכבד אותי ואכפת לו ממני ואני קשה לי לסמוך ולא שיש סיבה

בימים האחרונים רבנו ממש הרבה והוא החליט שהוא רוצה הפסקה של כמה ימים שלא נדבר שאולי נחשוב על הדברים ואולי זה ישתפר אם ניקח קצת חופש

מה אתן/ם חושבים על הפסקה כזאת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רבים הרבה והוא רוצה הפסקה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לכבד את בקשתו ולחשוב מה קרה

עדי בדיחי
    01/12/2015

שלום לך,

כשבן הזוג מבקש הפסקה יש לו סיבה טובה, כנראה על רקע הריביפ החוזרים במקרה הזה. הרבה פעמים הפסקה מביאה לחשיבה מחדש האם הקשר מתאים לי, האם אני רוצה בו, ולפעמים גם מקבלים החלטה שלא להמשיך את הקשר.

כך שאין ממש ברירה אלא לכבד בקשתו.

בזמן ההפסקה גם את תוכלי לקבל זמן לחשוב מה היית עושה אחרת ומאיפה הקושי לסמוך על מישהו אחר מבלי שהוא יפגע בך למשל. יתכן ואת חשה את זה בעוד קשרים בחייך ואם כך המצב- יש לטפל. כי החשש הוא שגם בקשר הבא את תחווי את אותו קושי מבלי לדעת מה הסיבה, וזה יהיה "לופ" ללא סוף. בטיפול ניתן לעבוד על זה.

בהצלחה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו