הפסקה מהקשר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הפסקה מהקשר
    אלעד
    06/12/2015

אז ככה אני נמצא בקשר כבר כמעט 10 חודשים והבת זוג ביקשה לקחת הפסקה מהקשר מכל מיני סיבות.
    חלק מהסיבות לפי מה שהיא אמרה זה שלקחתי אותה כמובן מאליו, לחצים, קצת נושא ההורים (יותר מידי דיבור איתה מצד אמא שלי) ובעיקר תחושת אכזבה.

היא ביקשה זמן לחשוב בשבילה עם הקשר מתאים לה או לא.
    שלחתי לה מס הודעות (שבת שלום ושבוע טוב) וזר פרחים להראות לה שבאמת אני אוהב אותה ומצטער על היחס ומבקש עוד הזדמנות להוכיח את עצמי.

כחלק מההפסקה הזאת נפל לי האיסמון על החלק מהדברים שעשיתי ואני יודע כיצד לשפר ולשקם את הקשר ולא לוותר עלייה.

השאלה שאני שואל זה האם בזמן ההפסקה להתאמץ לחזר מחדש (הודעות מחוות רומנטיות) או לתת לה את השקט שלה לחשוב ובסופו של דבר להשאיר את ההחלטה בידיה?

אגב אני בן 25 והיא בת 22

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקה מהקשר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה

טלי צרקינסקי
    06/12/2015

אלעד שלום,

ממה שאתה מתאר, נשמע שהגעת לתובנות מסוימת לגבי מה שקרה בקשר לאחר הפרידה או הפסקה והייתה רוצה אולי לשתף אותה בדברים האילו, על מנת שתדע ותחווה שאתה רוצה שיהיה אחרת הפעם, אם תהיה הזדמנות נוספת לקשר.

לא ברור לי מה היו הפגיעות/האכזבות.

על כל פנים, מה שהייתי ממליצה לך לעשות זה לא לרדוף אחריה, אך כן להעביר אליה מסר שאתה "פותח דלת" במובן שאתה מבין דברים וההפסקה הזו הביאה אותך לחשיבה על הקשר ועל מה אתה מבין שלא היה נכון קודם ואף מזמין אותה לדיאלוג הזה.
    המסר יכול להיות במכתב, במייל, בטלפון - לעתים מכתב יותר מאפשר לצד השני לשהות בתוך כל הדברים שאתה מוסר, לחשוב ולעבד.

כך אתה יודע שהעברת את התחושות והמחשבות שלך והכדור נמצא במגרש שלה.

זה לא פשוט שאין לנו שליטה על כל דבר שקורה.. לעתים היינו רוצים..

אך המציאות היא אחרת .. אך אני מאמינה שיש לך שליטה בכן להעביר אליה את כוונותיך, מבלי ליצור לחץ או רדיפה ואני מאמינה שבין אם תהיה חזרה או לא יש למידה מכל דבר שאנו עושים בחיים, גם אם זו תהיה בזוגיות הבאה שלך. וזה הדבר שחשוב לקחת להתפתחות אישית לחיים.

אני מאחלת לך הרבה הצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו