דלוקה על גבר אחר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דלוקה על גבר אחר
    לאה
    06/12/2015

שלום... אני בת 35...נשואה ואם ל2 ילדים קטנים
    לא מזמן נדלקתי על גבר...מבוגר ממני שגם הוא נשוי... אין ביננו קשר ישיר...חוץ משלום שלום לפעמים... אני מוצאת את עצמי מפנטזת עליו כל הזמן... אפילו כשאני במיטה עם בעלי... אין לי שום מטרה לממש זאת עם הגבר... אלא רק לשם פנטזיה... זה נעים לי... אבל הבעיה שזה מרגיש לי יותר מידי כבר ... שאני חושבת עליו... האם זה נורמלי... אף פעם לא פזלתי לצדגים ולא בגדתי בבעלי ולא מתיימרת גם... מה לעשות??? תודה על המענה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלוקה על גבר אחר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקודת אור שמצביעה על חסך?

עדי בדיחי
    07/12/2015

שלום לאה,

זה דבר טבעי- עולם פנטזיות, מחשבות, ריגושים. זה טבעי לחוש כך ולרוב זה מגיע. מכך לא הייתי חוששת. אך אם את מרגישה שזה יותר מדי, שזה תופס את רוב מחשבותייך ואת עסוקה בכך ולא רק "אחת ל", הייתי שואלת האם יש משהו בקשר הנוכחי שלך שהוא רגיל מדי, משעמם מדי, או לחילופין- סוער מדי, קונפליקטואלי (שיש בו הרבה ריבים), האם יש חסרים בקשר שאת רוצה למלא?

לרוב, כשהרגשה כזאת משתלטת על המחשבות שוב ושוב ומוצאים עצמנו עסוקים בזה הרבה- בד"כ זה מצביע על משהו בקשר הנוכחי שמאוד חסר- או אותם ריגושים, או כל דבר אחר שכביכול קשר "מהצד" יכול לספק. לפעמים כשיש משהו בנישואים שלא מספק אותנו- כמעט כל אובייקט (גבר שהוא מספיק אטרקטיבי) יכול לעורר או להראות פתאום יותר טוב, יותר מרגש.

אולי תצליחי לזהות בקשר הנוכחי משהו כזה שחסר לך, ועל משבצת ריקה זאת מתיישב לך אותו גבר ולכן זה כ"כ מעסיק אותך. ראי זאת כנקודת אור בקשר- שאולי דווקא בזכותה תוכלי לשדרג את הנישואים ולמצוא את המענה לחסכים בקשר.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו