מה לעשות כשהבעל לא עונה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה לעשות כשהבעל לא עונה
    אישה
    21/12/2015

רוב הימים עוברים ללא תקשורת רחבה ביני ובינו. כמובן .הוא אוהב את זה כי זה שליטה שלו עלי .הוא:אני חזק. אני יכול להסתדר לבד אני לא צריך אותך...אין מענה לטלפון כאשר אני מתקשרת. מתוך אי הזדהוצ איתי וכן מתוך "אני לא זמין אני לא פנוי" כן מה לעשות זה מעצבן תחילה. מעייף בדרך לקבל את זה.אבל מתרגלת.אין ברירה הרי הייתי שם שאלתי התחננתי ביררתי בכיתי השלמתי נישקתי ביקשתי שוב לא עזר. הוא בשלו. הרי אם יענה או ייענה לי זה התרפסות מצידו. והרי איך אני אמורה לגשר. אל תדאגו פורום האיש בן 50. כנראה מרגיש כמו עשרים. הוא אוהב לדבר עם אחיו הצעירים. הם מעניינים כי הם גברים וחכמים. אישה כאישתו לא רלוונתי. אגב אנחנו יחד עשרים ותשע שנה. כמובן לא ישנים יחד. לא באישות. לא זוכרת מתי היינו. הוא גם לא מדבר על זה אני מרוצה מזה. גם כך אין שום ענין ממש להתאמץ כלפיו. גם כך לא מדברים הרי לא עונה. רק לעניינים נדרשים. וגם זה קצרה. נושא לדוגמא משוחח אם הילד הגדול שגר מחוץ לבית. ולאחר זמן הוא זורק לאויר. את בכלל לא יודעת כלום אני מודע למה שעובר. למה אתה לא מדבר איתי אני אמא שלו ושותפה שלך. כמובן לא הגבתי כי ידעתי שלא יעזור הרי הוציא כוחו של דיבור עם האחים שלו .ואין לו כוח אלי.כנל הילד ביסודי בעיה לימודית התנהגותית מתנהל לבד לא משתף. כנל עיסוקו. ה לא משתף כמה מרוויח בעיסוקו הזעיר.האם זו חברות .זוגיות אין מה לדבר. לא יוצאים לא מבלים. לא ממש ...בשבת נקודתי רמוני לא יותר.מחכה לזמן בית הכנסת. השאר מחכה לצאת שבת .כנל אני. לא מחכה למוצא פיו. פשוט לא רוצה עימות סרק שמימלא לא יוביל למשהו לא רצוי יחסי שתיקה מוסכמים בשתיקה. לא ממש כדאית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות כשהבעל לא עונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קהל הפורום מה תגובתכם???תודה

אישה
    22/12/2015

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבלת תמיכה

עדי בדיחי
    22/12/2015

שלום לך,

כפי שציינו בפניותייך הקודמות- האפשרויות הן ברורות, או להגיע איתו לטיפול (מה שלא נראה לאור כך שכתבת לנו שאינו מוכן), או ללכת לבד לטיפול ולנסות לקבל תמיכה עבור עצמך.. כדי להפיג את המתח ולחוש קצת הקלה.

יש כל מיני "הסכמים" בין זוגות, ההסכם הזוגי הוא טוב כאשר שני בני הזוג מרוצים ממנו - אך כאן נראה שוב ושוב שאינך מרוצה מאיך שהדברים פועלים, ולכן הדבר הנכון לעשות הוא לחשוב איך את מקלה על עצמך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לעדי

אישה
    23/12/2015

את צודקת. הסכם שלא מדברים עליו. ואני בכל יום צריכה לשתוק. כי מענה אחר. הנה כבר היום בשיחה על כסף. טען את דיקטטורית אני לא צריך אותך. נכון שזה נהדר. הגברים הופכים עורם הלא נאה. והאישה צריכה ל ש ת ו ק. הרי מה יש לעשות אם הוא מרוויח יותר מהאישה .כל הכבוד ! נכון....מה באמת תעזור התמיכה בי. לא ידעתי שוב .תשתקי.הרי זו הסיבה שאני כותבת לך או לכם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו