מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוסר אמוןרק אני22/12/2015
הכרתי בחור לאחר מערכת יחסית מאוד קשה מבחינת האמון.
לקח זמן עד שהחלטתי לתת אמון בגבר אחר.
גיליתי שהוא משקר לי במס' דברים למרות שהוא יודע מה עבר עליי.
שוחחתי איתו על זה ואף רציתי להיפרד כי אני לא רוצה להתמודד שוב עם זה.
למרות שהוא הבטיח שזה לא יקרה שנית והסכמתי לתת צ'אנס, אני מרגישה משהו נפגם ולא יחזור להיות כשהיה.
מאז הקשר העמיק וגיליתי עוד מספר דברים שאני ממש לא אוהבת אצלו אך כנראה שאין מושלם.
מה שהכי מפריע לי זה עניין האמון וזה מטריד אותי ימים כלילות (נשארתי עם שריטות מהעבר).
אשמח לעצות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה
טלי צרקינסקי25/12/2015שלום לך,
ממה שאת מעלה, נראה שחשוב לעשות הפרדה האם את מרגישה שאת "סוחבת" את הקשיים, חוסר האמון והפגיעה מהקשר הקודם או שיש כאן אכן קשר שגם אין בו אמון ואת בקשר עם אדם שמשקר לך.
חשוב מאד לזהות את זה בתחילה.
במידה והאמון הוא משהו באמת אובייקטיבי (=כלומר, את מזהה שהוא משקר, לא אמין ועוד.. ולא מדובר רק ב"היעדר שלמות", מה שיש אצל כולנו) אז באמת כדאי לשקול אם להמשיך בכזה קשר..
אם היה מדובר במשהו שאת מזהה שקשה לך לתת אמון, הייתי עונה לך משהו אחר.
בהחלט שווה בדיקה ואין ספק שאמון מאד חשוב לבניית קשר.
מאחלת לך הרבה הצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)