פרידה לגיטימית או פחד ממחוייבות?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פרידה לגיטימית או פחד ממחוייבות?
    דונה
    23/12/2015

היי
    אני בת 27 ובזוגיות
    כבר 4 שנים. אני מרגישה שאנחנו שונים מדיי וזה פערים שחבל לנסות לגשר עליהם כי אני באוחה שהבקשות שלי לא מוגזמות וקיי ים אנשים שיותר מתאימים לי ״בשוק״. עכשיו, האם שווה לזרוק הכל לפח? אני פשוט לא נמשכת לחבר הנוכחי שלי יותר ומחפשת ריגושים. אבל מי אמר שזה לא ייקרה לי בקשר הבא? אני לא רואה עם החסר הנוכחי עתיד אבל באמת שאנחנו לא רבים הרבה אבל דעותינו שונות... האם זו סיבה לגיטימית להיפרד? או שמא זה סתם הצורך בריגושים? מה לעשות? אני כבר לא ילדה שיעולה להרשות לעצמה לחשוב יותר מדיי......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לבחון את הדברים

טלי צרקינסקי
    23/12/2015

דונה שלום,

תשובה מספקת מהפורום יהיה קשה לתת מהנתונים שנתת.

יש כאן שאלה האם יש פערים שאתם יכולים לגשר עליהם בזוגיות, מה התקשורת ביניכם, האם אתם יכולים להגיע לפשרות, האם יש אפשרות להכיל את הזוגיות הזו לטווח ארוך ולעתיד, האם יש אהבה, האם אפשר להחזיר את המשיכה שהייתה קיימת בהתחלה, ניתן גם להיעזר בטיפול זוגי אם יש ספק ורוצים לבדוק (אנשים נעזרים בכל מעגל החיים בכזה טיפול).

באשר לריגושים, הייתי בודקת האם הם מעין "זרקור" למשהו שחסר לך בקשר הזוגי ואת רוצה אותו בחוץ והאם יש אפשרות לקיימו בתוך הקשר הזוגי?

אופציה נוספת היא ללכת לפגישות עם מטפל/ת לבד ולבחון לעומק מה חשוב לך, לקבל כלים להחלטות להבין את עצמך טוב יותר.

מאחלת לך הרבה הצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו