מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרידה לגיטימית או פחד ממחוייבות?דונה23/12/2015
היי
אני בת 27 ובזוגיות
כבר 4 שנים. אני מרגישה שאנחנו שונים מדיי וזה פערים שחבל לנסות לגשר עליהם כי אני באוחה שהבקשות שלי לא מוגזמות וקיי ים אנשים שיותר מתאימים לי ״בשוק״. עכשיו, האם שווה לזרוק הכל לפח? אני פשוט לא נמשכת לחבר הנוכחי שלי יותר ומחפשת ריגושים. אבל מי אמר שזה לא ייקרה לי בקשר הבא? אני לא רואה עם החסר הנוכחי עתיד אבל באמת שאנחנו לא רבים הרבה אבל דעותינו שונות... האם זו סיבה לגיטימית להיפרד? או שמא זה סתם הצורך בריגושים? מה לעשות? אני כבר לא ילדה שיעולה להרשות לעצמה לחשוב יותר מדיי......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבחון את הדברים
טלי צרקינסקי23/12/2015דונה שלום,
תשובה מספקת מהפורום יהיה קשה לתת מהנתונים שנתת.
יש כאן שאלה האם יש פערים שאתם יכולים לגשר עליהם בזוגיות, מה התקשורת ביניכם, האם אתם יכולים להגיע לפשרות, האם יש אפשרות להכיל את הזוגיות הזו לטווח ארוך ולעתיד, האם יש אהבה, האם אפשר להחזיר את המשיכה שהייתה קיימת בהתחלה, ניתן גם להיעזר בטיפול זוגי אם יש ספק ורוצים לבדוק (אנשים נעזרים בכל מעגל החיים בכזה טיפול).
באשר לריגושים, הייתי בודקת האם הם מעין "זרקור" למשהו שחסר לך בקשר הזוגי ואת רוצה אותו בחוץ והאם יש אפשרות לקיימו בתוך הקשר הזוגי?
אופציה נוספת היא ללכת לפגישות עם מטפל/ת לבד ולבחון לעומק מה חשוב לך, לקבל כלים להחלטות להבין את עצמך טוב יותר.
מאחלת לך הרבה הצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)