היי... אשמח לדעתכן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• היי... אשמח לדעתכן
    גילי
    24/12/2015

היי
    אני ובעלי נשואים שנה וחצי ויש לנו תינוק מקסים בן שבועיים.
    בעלי נאמן, מסור, מטפל בתינוק, קם בלילות בשבילו ודואג ומפנק גם אותי.
    לפני מספר ימים נכנס בעלי בנוכחותי למייל שלו, לתיבת הספאם (הוא חיפש שם מייל שאבד ) וראיתי הודעת פרסומת מאתר הכרויות love me.
    הנחתי לנושא אך כיוון שזה הטריד אותי ימים לאחר מכן החלטתי לשאול.
    כששאלתי הוא אמר שאין לו מושג, שיש שם מלא מיילים משנים עברו על כל מיני שטויות, אמרתי לו שיעשה הסר מרשימת תפוצה ואז הוא אמר שאני אכנס ואעשה הסר לכל מה שיש שם.
    כשאמרתי לו שיעשה בעצמו הוא אמר "בואי פשוט נעזוב את זה בשקט".
    העניין הוא שאכן מדובר בהודעות פרסומת והפניה במייל היא לא אישית אליו אלא פשוט " שלום" אך לעתים יש שם מיילים כמו " x חדשה באתר בוא להכיר אותה ולראות את התמונות שלה" וזה לא לעניין.
    המייל שלו פתוח במחשב כך שאני יכולה להיכנס ולטפל בזה בעצמי הבעיה היא שאני לא רוצה שיחשוב שאני לא סומכת עליו או אובססיבית לגבי השטות הזו או מתעסקת בשטויות בזמן שיש לנו תינוק שעלי לטפל בו
    אני מתלבטת אם לעזוב את זה בשקט ולהבין שזה רק ספאם זבל ולא יותר מזה או להיכנס לו למייל ולטפל בהסרת המיילים
    אשמח מאוד לעצתכן
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי... אשמח לדעתכן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלי -

בני
    24/12/2015

היי
    המלצה שלי - בדיוק מה שכתבת > לעזוב את זה בשקט ולהבין שזה רק ספאם זבל ולא יותר מזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בני

גילי
    24/12/2015

היו
    תודה על תגובתך
    אני לא מתכוונת להציק לו על זה או לדבר איתו על זה שוב
    השאלה שלי היא האם להיכנס בעצמי למייל שלו לעשות הסרה וזהו ולהיות שקטה שלא יקבל מהם יותר מיילים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גילי -

בני
    24/12/2015

היי
    תודה על התודות.

טוב שאת > לא מתכוונת להציק לו על זה או לדבר איתו על זה שוב. מצוין!

השאלה שלך > האם להיכנס בעצמי למייל שלו לעשות הסרה וזהו ולהיות שקטה שלא יקבל מהם יותר מיילים?

השאלה שלי > מה זה נותן לך?
    ושאלה נוספת > האם את רוצה להיות במקום הזה של השוטרת?

הרי זה יכול לצוץ מעוד מקומות. מספיק שאתה משוטט באתר שקשור לעוד אתר והפרסומות מתחילות לקפוץ עליך...אני מקבל עשרות הודעות מכל מיני אתרים אז זה אומר שמחר אני הולך לעשות עם זה משהו?

מצד אחד אני מאוד מבין אותך מה גם שהוא זה שנתן לך את האפשרות הזאת. אבל שימי לב לנקודה החשובה שהוא נמסה לשדר לך. "תסמכי עליי" ואם לא....אז את רשאית לחפור ולעשות סיכול ממוקד בעצמך. זאת אמירה מאוד ברורה ואממ...צריך אומץ לנקוט בצעד שכזה. אז - תזרמי עם זה. תמשיכי את האמון שהוא נותן בך כדי להאמין בו!

בהצלחה - ו...אני מאמין שעדי וטלי יענו לך בהקדם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עשיתי טעות

גילי
    24/12/2015

בני
    נכנסתי למייל שלו ועשיתי הסרה מרשימת תפוצה
    השארתי את ההיסטוריה כדי שיראה שעשיתי את זה וגם תיכננתי לומר לו שעשיתי כי אני לא מסוגלת לשקר
    ואז קראתי את ההודעה שלך אז רצתי למחשב ומחקתי את ההיסטוריה כדי שלא ידע
    אני אובדת עצות עכשיו
    האם לומר לו שעשיתי או לעזוב את זה ?
    אני מרגישה נורא !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכל טוב -

בני
    24/12/2015

בני
    נכנסתי למייל שלו ועשיתי הסרה מרשימת תפוצה
    השארתי את ההיסטוריה כדי שיראה שעשיתי את זה וגם תיכננתי לומר לו שעשיתי כי אני לא מסוגלת לשקר
    ואז קראתי את ההודעה שלך אז רצתי למחשב ומחקתי את ההיסטוריה כדי שלא ידע
    אני אובדת עצות עכשיו
    האם לומר לו שעשיתי או לעזוב את זה ?
    אני מרגישה נורא !!

היי
    הירגעי. הכל בסדר.
    ספרי לו ספרי לו. זה הבן זוג שלך. הוא אוהב אותך ורוצה בטובתך לא פחות ממה שאת רוצה בטובתו.
    ספרי לו כדרך אגב בלי הרבה דרמות. אתה יודע...השמדתי את כל ההודעות שהפריעו לי. סתם קראש שלי. מקווה שזה מאחוריי. לא יודעת הרגשתי צורך למחוק את הכל. אני בטוחה בזוגיות שלנו. סומכת עליך ומקווה שגם אתה סומך עליי...
    אני מניח שמאחר והוא גילה הבנה והוא מודע לכך שאת יותר שמרנית ממנו בקטעים האלה. אז הוא לקח בחשבון שאת עלולה להציץ מידיי פעם....לא שאני ממליץ כן? אבל כולנו בני אדם ומסקרן לדעת מה השני חושב עושה. זה לגיטימי כל עוד לא מפתחים אובססיה כי ברגע שעוברים את הגבול וחודרים לפרטיות, מתחילים להציק לבן זוג וכו' הדבר יכול להוציא את הטעם לחיות. וחבל.

אז הכל טוב - אלא אם עשית משהו נוסף...חחח סתאאאם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בני

גילי
    24/12/2015

תראה, הדבר היחיד שעשיתי זה להסיר את המייל שלו מרשימת התפוצה של אותו אתר. לא מחקתי לו מיילים.
    השארתי הכל כמו שהוא והדרך היחידה שלו להבין שאולי עשיתי משהו זה שהוא יראה שהוא לא מקבל מיילים מהאתר הזה, אם בכלל ישים לב.
    אני יודעת שזה ישמע מוזר אבל אני פוחדת להגיד לו שעשיתי לו הסרה מרשימת תפוצה למרות שהוא אמר לי לעשות כי זה יראה שאני לא סומכת עליו וזה לא מצב נעים
    הלוואי והייתי יכולה להחזיר את הגלגל אחורה ולא לגעת לו בכלל במייל
    אני כועסת על עצמי שנגעתי ולא רוצה שיגיד לעצמו "אישתי לא סומכת עלי"....
    מה אני עושה עכשיו?
    האופציה הכי שפויה הייתה לומר לעצמי שזה ספאם דפוק ולעבור הלאה אבל זה הטריד אותי ועכשיו אני מצטערת שנגעתי
    איך אני יכולה לצאת מזה בסטייל ובצורה טובה שלא יבין ממנה שאני לא סומכת עליו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גילי -

בני
    24/12/2015

היי

גם אם טעית (לשיטתך) - מותר לך כי מטעויות רק לומדים.

אם הבנתי נכון אז בעלך כלל לא החשיב את העניין כאישו. זה הכל בראש שלך. זה התחיל כמטרד. המשיך בשיחה בוגרת בין זוג אוהבים. חייב לציין שעד כה התנהגתם למופת. באמת!

בנוסף - הכעס שלך על עצמך לא יועיל ואולי יזיק. קחי את זה בסבבה. היה ונגמר. סוף.
    זו דעתי ואשמח אם תקבלי מענה ממנהלות הפורום.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבדוק האם זה באמת מאחורייך

עדי בדיחי
    24/12/2015

שלום גילי,

קודם כל כדי להרגיעך- יש הרבה מאוד אנשים שמקבלים מיילים מהסוג הזה, רשימות התפוצה פרוצות ויכולות להגיע לכל מיני אתרים, אין להתייחס לכך בכלל כמשהו שיש לדאוג ממנו.

העובדה שהמייל שלו פתוח מספרת שבעלך מאוד כן איתך ומאוד גלוי, לפיכך לא הייתי בכלל חושבת על הכיוון הזה. נכון מצידך לחשוש שהוא יעלב או יפגע כתוצאה מ"חקירה" או רדיפה אחרי מיילים שהוא מקבל וממי...

אני מבינה שמחקת וביצעת פעולות- זה בסדר להגיד לו ולספר לו על זה. אני בטוחה שהוא יבין ותשימו את זה מאחוריכם. השאלה היא אם זה "מאחורייך". אני מתכוונת לכך שבוודאי יש סיבה לכל המחשבות והספקות שאולי היו לך, אחרת לא היית מגיעה איתו לשיחה על זה. יתכן ולשינויים הרבים שחווית לאחרונה, הגופניים, נפשיים, רגשיים, וכן שינויים בזוגיות שמתפנה כרגע להורות חדשה וטריה- לכל אלו בוודאי יש השפעה על כל התנהלות הקשר וגם לתפיסתך את הזוגיות, את עצמך ואת העולם בכלל.

חשוב מאוד לבדוק עם עצמך מה מביא אותך למחשבות האלו, לפעולות האימפולסיביות ולהטלת ספק או חשש לגבי נאמנותו של בעלך. נשמע שאין שום בסיס לחשש, ולמרות זאת את מתעסקת בכך. זאת שאלה שאפשר לחשוב עליה..

מסכימה עם בני שהתנהלותכם הזוגית לפחות בעינין אותו שיתפת היא טובה ואיכותית ומעידה על תקשורת טובה. נצלי את התכונה המצוינת הזאת בקשר ופתחי אותה- אולי את זקוקה ליותר חיזוקים או מילות אהבה ממנו? אולי את זקוקה לזמן איכות עימו? אולי שיחה קבועה יומית איתו תוכל לשנות את התחושות ש"מתגנבות" אלייך לפעמים?

בברכת מזל טוב ונחת,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעדי

גילי
    25/12/2015

היי
    תודה על התיחסותך
    אין לי ספק לגבי נאמנותו של בעלי, אני סומכת עליו מאוד
    פשוט לא ראיתי זאת לעניין שהוא מקבל הודעות מאתר הכרויות למרות שהן פרסומות
    הדילמה שלי כרגע היא די טכנית - נכנסתי לו למייל (למרות שהיה פתוח ) עשיתי הסרה מרשימת תפוצה, מחקתי היסטורית דפדפן ויצאתי. לא מחקתי מיילים מתוך התיבה.
    אני אדם שאוהב להגיד אמת ולא רוצה להסתיר דברים שעשיתי מבעלי לכן זה אוכל אותי שעשיתי משהו כזה, למרות שכביכול נתן לי אישור ושאני לא יכולה לספר לו על כך
    מה אגיד לן ? נכנסתי לך למייל, עשיתי הסרה מרשימת תפוצה ומחקתי היסטורית דפדפן ? זה מוציא אותי רע, שאני לא סומכת עליו, שאני מרגלת אחריו ושגם השמדת ראיות כי מחקתי היסטוריה. הוא לא יסמוך עלי יותר.
    סיפור המיילים האלה מאחוריי, זה לא מטריד אותי, מה שמטריד אותי זה איך אני אומרת לו שעשיתי את זה בלי שיכעס או שיחשוב שאני לא סומכת עליו....
    אני חייבת עזרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו