עצלנות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עצלנות
    תמר
    24/12/2015

בעלי ואני נשואים 3 שנים ומאז שהילדה שלנו נולדה , הוא התחיל לעבוד בעבודה עם 3 משמרות והפך להיות ממש עצלן והוא גם מאוד אוהב לישון , ואני כבר לא יודעת מה לעשות עם זה .. באמת מנסה להיות הכי מבינה ולתת לו את השעות שלו למנוחה אבל לפעמים זה כבר עובר את גבול הטעם הטוב שלא נדבר על זה שהוא כמעט לא עוזר לי בשום דבר ממטלות הבית . ( מציינת שאני כרגע לא עובד ) בכל אופן מה אני יכולה לעשות בנדון ?? האם זה בר שינוי ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצלנות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימפטום? אם כן, לאיזה מצב?

עדי בדיחי
    27/12/2015

שלום תמר,

יש שאלה שעולה לי, האם הוא רק לאחרונה "עצלן" כהגדרתך או שמדובר במשהו כרוני שתמיד היה. יש אנשים שהם כאלה בדפוסם, וצריכים הרבה מוטיבציה כדי "לעבוד", ויש כאלה שזה מגיע לאחר משבר או שינוי מהותי בחייהם.

יתכן ולידת הילדה גרמה לשינוי אצלו- אולי משהו בעול הבית, משפחה, הרבה תחומים שפתאום באחריותו (כך אולי הוא מרגיש) ומתקשה לנהל את הכל ולכן בורח לעצלנות או לשינה. צריך לברר מולו מה הסיבה לכך, ולא ממקום של שיפוטיות אלא להבין באמת מה מוקד העינין.

להערכתי יש סיבה שדווקא אחרי השינוי מזוגיות להורות התופעה הזאת החלה (אם הבנתי נכון). יתכן ובגלל שאת לא עובדת הוא חש יותר בנוח לנוח בעצמו, שכן לך כביכול יש יותר זמן לכך- שווה לדבר איתו על כך. ככל שתדברו (לא רק על זה אלא בכלל, לפתח תקשורת) כן ייטב ותוכלי להבין מאיפה מגיעה ההתנהגות שלו.

בהצלחה ,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו