מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בת זוג קודמתיעל25/12/2015
קשר זוגי עם גבר במשך שנה החלטנו להיפרד
חזרנו לפני חודש לאחר פרידה של 3 חודשים
בפרק הזמן הזה הגבר הכיר משהיא הוא החליט להיפרד ממנה
אלא שהיא לא מרפה אם זה טלפונים,סמס,מגיעה אליו הביתה ללא הודעה
היא מבקשת ממנו שאני אפגוש אותה שלחה לו סמס וכתבה
"תגיד ליעל שאולי דווקא כדאי לה לפגוש אותי,אולי היא תצליח להוציא אותך מהראש שלי"
אבקש דעה וכיווני חשיבה על כל ההיבטים
ההתנהגות שלה מולו
הבקשה שלה
מצבה הנפשי
המקום שלי בתוך הקשר שלהם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך מתמודדים בהיעדר גבולות
טלי צרקינסקי25/12/2015יעל שלום,
ממה שאת מתארת כנראה יש איזו אובססיה של הבחורה שהוא יצא אתה ואי יכולת לשאת את הפרידה, חוויה של נטישה ועוד. אין לדעת על מה "מתיישבים" הדברים אצלה, זה לא פשוט, לא ברור מבחינת מה שאת מציינת (מצב נפשי) אי אפשר לדעת מאיזה מקום היא פועלת, אך בוודאי שזה לא מתאים שאת תהי מעורבת בזה, לא מתאים שתיפגשי אתה, כל אילו רק יהוו "מאכל" לאובססיה ולרדיפה אחרי בן זוגך עתה לאחר שחזרתם ועלול לפגוע ביחסים שלכם. לא טוב לכם, לא טוב לה...
נראה שהבחורה הזו זקוקה לעזרה מקצעית של שיחות על מנת להשתחרר מהקשר ולא לחזור על דפוסים כאילו וכן על מנת ליצור בהמשך זוגיות בריאה ולעבוד על המקום של פרידות בחייה יתכן ויש שם עניין של קושי עם פרידות בכלל.
מה אני מציעה לך?
לשוחח עם בן זוגך על הדברים האילו, לומר לו שאם אתם רוצים להצליח במערכת הזוגית, היא לא תוכל להתקיים אם הבחורה ההיא בתמונה, לא ברור לי איך הם נפרדו, האם נשארו שם סימני שאלה, האם יש שם עניינים לא סגורים? הייתי מעלה כל זאת מול בן זוגך והוא יהיה זה שצריך לטפל בדברים ולקחת אחריות.
כדאי שיאמר לה שהוא בקשר, שיאחל לה בהצלחה ולנתק את המגע. לא לשתף פעולה עם טלפונים/סמסים ווטאספים. להתעלם. כל מענה מצידו כלפיה רק יזין את הסבל שלה ואת האובססיה שלה ולא יתרום, בלשון המעטה, לאף צד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)