עצה..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עצה..
    אורלי ?
    25/12/2015

הי רציתי להתיעץ על משהו שעבר עליי ועכשיו אני לא יודעת מה לעשות ...לפני שנה בערך התחלתי לחשוד בבילי שישלו משהו עם משהי מעבודה.. והוא תמיד טען שאני מדמיינת וקנאית.. עד שיום אחד שהגיע ליום הולדת שלו והבחורה שחשדתי בה הביא לו מיכתב שבו היא מפרט עד כמה היא שמחה בהכרות ושהוא הגבר של חיי.. וכו.. מה שהכי פגע בי שהבחורה הזאת הייתה לפני החשדות שלי סוג של חברה ובנוסף הייתה מטופלת אצלי בטיפולי קוסמטיקה.. וכמובן שבערבי שישי היא והחבר שלך היו מוזמנים.. תמיד ולא ציפיתי שאני ככה יחשוד בה.. אחרי שמצאתי את המיכתב הזה הרכב של בעלי .. לו כמובן לא היה מה להגיד ואמר לטענתו שזה בסך הכל מכתב והוא לא מייחס חשיבות.. אז אני שאלתי למה הוא החביא את זה ולא זרק .. אבל כבר חלפה שנה ופתאום .. אתמול הבחורה הזאת שולחת לי הודעה שהיא רוצה ללבן את הדברים בינינו ושהיא התארסה וחייה עם הן זוג .. ולהזמין אותנו לארוחת ערב .. אני כמובן שמתי את כל העיניין איתי מאחוריי והיום כבר הבלגתי ואני ץבהריון מבעלי והכל בסדר.. לא יודעת מה לעשות עכשיו לגביי מה היא רוצה מהחיים שלי? עצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצה..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מומלץ טיפול זוגי

טלי צרקינסקי
    25/12/2015

אורלי שלום,

ממה שאת מעלה נראה שניסית מאד להשאיר את הדברים מאחור כאילו אין כלום והמשכת הלאה במערכת, כולל הרחבת משפחה (היריון) בזמן שהנושא לא "זכה" ליחס באמת כמו שצריך. נראה שיש משהו שמקשה על התקשורת ביניכם.

יתכן שחששת לגעת במקום הזה, חששת שמשהו יפתח, שמשהו יקרוס חלילה בגלל מה תיארת.

ממה שאת מעלה כאן לפורום נראה שאת סוחבת "עניינים לא סגורים".

ונשאלת שאלה האם זה לא מפריע לך, מה היה, האם את חוששת לסגור את הנושא הזה, איך התקשורת שלך עם בעלך.

ההמלצה שלי היא לשתף את בעלך בדברים האילו ולומר לו שאת סוחבת דברים לא פתורים וזה משפיע על הקשר ואת לא רוצה שזה מה שיהיה, במיוחד כשאם הופכים למשפחה..

הצעתי במקרה זה תהיה אף ללכת לטיפול זוגי ביחד גם לדבר על המקרה הזה במקום בטוח ומקצועי וגם תרוויחו עבודה על הקשר ביניכם, התקשורת הזוגית שמהווה קרקע לכל זוגיות טובה וחיזוק הזוגיות והאמון.

מאחלת לך הרבה הצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו