חום ואהבה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חום ואהבה
    דיקלה
    10/05/2008

שלום...

אני בחורה בת 26 נשואה 5 חודשים (חברים 5 שנים) בעלי בן 40 (הוא נראה בן 31 הכי הרבה) אני כמו כול אחד ואחת לפעמים גם עצבנית ועם מצבי רוח משונים לפעמים אומרת מילים לא במקום אבל בסך הכל אני בחורה מאוד אכפתית שיודעת לפרגן להראות ולתת חום ואהבה ללא גבולות הבעיה היא שבעלי לא...... אני לא יודעת מה לעשות אני יודעת שהוא אוהב אותי אבל הוא כמעט אף פעם לא אומר קשה לו עם הקטע הזה של לתת תשומת לב ויחס חם ואוהב ואני זקוקה לזה...... אמרתי לו כבר כמה פעמים אבל כבר לא נעים לי להעיר אני מרגישה כמו מסכנה שמתחחננת לגבר שלה לקצת חום ויחס טוב..... הוא גבר איכפתי וטוב שלא מחסיר לי כלום באופן כללי ודרך אגב המיניות בנינו נפלאה ומושלמת שם הוא בד"כ מאהב אמיתי.... אבל אני צריכה קצת יחס ממנו מילה טובה פינוק פירגון והערכה אולי אני ילדותית קצת אבל אני צריכה את זה אני צריכה להרגיש שהוא אוהב אותי שהתגעגע אליי שקודם כול אני ונוא ואהבה שלנו ורק אח"כ כל השאר..... לפעמים אני כבר חושדת אולי יש לו מישהי אחרת אבל אני לא רוצה לחיות בהרגשה כזאת,,,,, מה אני מבקשת קצת אהבה?..... קצת חום?......

מה עושים למה זה קשה כל כך........?
    חשוב לי להגיד שאנחנו מאוד אוהבים והתחתנו אחרי הרבה מלחמות כדי שהזוגיות הזאת תצליח ועד שזה סוף סוף הצליח אני לא רוצה שיהרס......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חום ואהבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דורית ויהודית בבקשה התייחסות

דיקלה
    12/05/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תנדנדי לו J

עזר מציון
    12/05/2008

לא לכל אחד יש כושר ביטוי מילולי אז תסתפקי במה שהגוף שלו משדר לך .אל תציקי אל תמאיסי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא הטבע שלו

דורית כהן
    13/05/2008

ליאת היקרה, אני חוששת שיהיה עלייך להסתגל לכך שזה לא בטבע שלו להרעיף עלייך מילות אהבה וחיזורים ומחמאות. כאשר הוא כן עשה זאת בעבר - זה היה עבורו כנראה היוצא דופן, ועכשו הוא עבר למציאות הרגילה של חיי היום יום - וזה לא טבעי בשבילו כנראה. חפשי את הביטויים האחרים לאהבתו אלייך במעשים שלו, בהתחשבות שלו, בסקס הטוב שלכם ונסי להסתפק בכך. יש הרבה מאוד גברים שפשוט מאוד קשה להם ולא טבעי להם לבטא אהבה במילים. יחד עם זאת, המשיכי את בדרך השונה שלך, אמרי לו במילים כמה את אוהבת אותו - אל תפסיקי. את יכולה לשאול אותו אם זה נעים לו לשמוע מילים של אהבה. הקשיבי לתשובתו. יתכן שיגיד לך שזה מאוד נעים לו. יתכן שיגיד לך שזה נעים לו אבל מביך אותו שהוא לא מחזיר לך באותה מטבע, אז הוא מעדיף שלא תרעיפי עליו יותר מדי כדי שלא "יישאר חייב". ויתכן שיגיד משהו אחר.
    אולי, ע"י דוגמה אישית שלך, לאט לאט הוא ילמד לתתלך מילות אהבה בעצמו. אם זה קורה אפילו בצורה מזערית מצידו, שהוא אומר לך משהו נעים - מייד חבקי אותו והראי לו כמה זה נעים לך. אל תתלונני בסגנון - עד שיוצא ממך משהו טוב אז זה כל כך מעט - כי זה יכבה אותו. אני מאמינה שע"י וגמה אישית פלוס הרבה שבחים מן הלב כאשר הוא כן מחמיא לך - יש סיכוי שזה ישתנה. לגבי החשש שלך שהוא אולי אוהב כבר מישהי אחרת - זה ממש לא הסימן לכך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מתייאשת.....

דיקלה
    13/05/2008

דורית תודה רבה על תגובתך....

אני באמת מקווה שאולי לאט לאט באמת ילמד להראות את אהבתו יותר...... בכל אופן אני ביינתיים מסתפקת וממש לא מפיקה להגיד את מה שאני מרגישה.....
    חשוב לי להגיד שכשאני אומרת הוא מחזיר לי אולי לא בהתבטאות כמו שלי אבל מחזיר לי בדר צנועה משלו........ פשוט סתם בא לי שלפעמים זה יבוא ממנו......... ולא רק ממני..........
    טוב תודה בכל אופן...... יום מקסים..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו