מה הפתרון

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה הפתרון
    תף
    02/01/2016

שלום,
    אני בחורה יצרית ומינית. אוהבת משחקים, דברים לא שגרתיים, לקחת את זה לאט ולשגע אחד את השני ולהרגיש שלגבר שלצידי חשוב אישית שאהנה ושהוא משקיע בזה כי זה מעניין אותו ולא כדי לצאת ידי חובה. היו לי יחסית הרבה פרטנרים מיניים והרבה חוויות שונות. רק לפני כמה שנים הגעתי להבנה שגם לבחורה מגיע לגמור ושיענגו אותה והתחלתי להיפתח להיות פחות נבוכה מהרצונות שלי וממה שמגיע לי ולכוון את הבחור שיעשה לי טוב. אני נשואה לגבר המבוגר ממני בעשור עם ניסיון מיני שהוא חצי מהניסיון שלי. אין לו שום פנטזיה מינית, הסקס רק במיטה והמשחק המקדים קצר, שגרתי וחוזר על עצמו עד כדי התשה. לא יורד לי מיוזמתו וכשיורד עושה זאת כה גרוע ואוטומטי שאני מבקשת להפסיק. ניסיתי לתת הכוונה מה ואיך מתעלם ולא נקלט לו דבר מזה. לעומת זאת לא מתבייש לתקוע את ה*** שלו בפניי כשרוצה ומקבל ממני אורלי מעולה. לא אכפת לו באמת אם גמרתי או לא ועם מנסה לעזור לי אז במסורבל ולצאת ידי חובה. עד היום לא נקלט אצלו שכדי לגמור אני חייבת לגעת בעצמי ולעיתים אני ממש צריכה לתקוע בכוח יד ולהזיז את גופו משלי כדי לאונן תוך כדי. במיטה שקט כמו דג, גם כשגומר ואני דווקא אוהבת גברים שעושים קצת רעש או מדברים גסויות תוך כדי. לא עוזר לדבר איתו. מקטין ראש, מחליק אחריות ממנו והלאה. נרדם מהר מאוד אחרי הסקס, חלק מהפעמים נרדם עם היד שאמורה לעזור לי לגמור בתוכי. הוא אכן עובד הרבה שעות ביום ומתעייף אך האם זה אומר שעליי לסבול סקס גרוע כל חיי??? מוריד לי מאוד העניין שהוא לא יוזם כלום, הכל חוזר על עצמו ושלא מעניין אותו אם נהנתי או להתמקד בהנאתי. משעמם ובדחן כפייתי לעיתים גם במיטה. כתוצאה מזה מתוסכלת מינית, נכנסת הרבה לאתרי פורנו ומרגישה איזה אי נוחות במיטה מזה שלא מעניינת אותו הנאתי. היינו פעמיים אצל סקסולוג כל העצות שלו לא יושמו אז ויתרתי. מרגישה שהייתי רוצה לשכב עם מישהו אחר ונדלקת מהמחשבה (לא מתכוונת לעשות זאת). האם יש פתרון לדבר -ושוב לדבר לא עוזר נאטם ואומר "נראה לך שזה לא חשוב לי? שאני לא מנסה?" ואני סתם חוזרת על עצמי. המין חשוב לי מאוד והיעדרו מעסיק אותי (הרבה פעמים נשאר בסלון עם איזה סדרה במקום ללכת יחד למיטה). ללא ילדים עדיין, מתקרבת לגיל שלושים ומתוסכלת מאוד. עזרה בבקשה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה הפתרון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר דברים

טלי צרקינסקי
    03/01/2016

תף שלום,

נראה שאת בחורה שמאד מחוברת למיניות שלה, יודעת ומבינה שגם לאורגזמה הנשית יש חשיבות וזה מצוין. יכול לקרות בזוגיות שיש פער ברצונות המיניים בין שני בני בזוג.
    השאלה מה הפער הזה.

אם בן זוג אחד רוצה יחסי מין 4 פעמים בשבוע ואחד רוצה אחת לחודש זהו פער גדול.
    אם אחד רוצה אחת לשבוע והשני אחת לשבועיים, זהו לא פער גדול.

ממה שאני קורא מהודעתך הפער הוא לא רק ב"כמות" אם כי גם במקומות של התנסויות חדשות, יצירתיות במיטה ועוד..(=איכות).

השאלה האם לא כדאי היה להמשיך בטיפול אצל הסקסולוג יותר משתי פגישות, אני רק מניחה כאן שאלה.

ועוד שאלה האם בן זוגך פתוח לכל זה או שנוח לו איפה שהוא נמצא.

חשוב לדעת שיש שינויים לאורך מעגל החיים במיניות (אשר מושפע מקריירה, הקמת משפחה, קשר לטווח ארוך ועוד..) דברים שבהחלט אפשר לעבוד עליהם ולחזקם.

את מעלה שאלה חשובה בתקופה חשובה (=את רווקה לקראת שלושים) כלומר, אינך רוצה לסגור חייך עם פרטנר שיתכן ולא מתאים לך מבחינה מינית.

משהו נוסף לבדיקה, היא כימיה שלכם בנושאים מחוץ למיטה, האם יש תקשורת טובה, האם יש רצון ואכפתיות אחד מהשני ועוד.. האם כיף להיות ביחד.

במידה ויש הרבה דברים טובים, שווה לשקול לחזור לטיפול לבחון האם אתם יכולים להמשיך בקשר, איך הייתה המיניות בתחילת הקשר, מה חיבר אתכם בהתחלה, האם זה משהו שהיה נוכח וחל בו שינוי ואפשר להחזיר אותו. שווה לבדוק את כל זה, לפני שמחליטים החלטה כלשהי לכאן או לכאן.

האם זה יושב אצלו על ביישנות, על מסרים שגדל עליהם, על פחות תשוקה מינית. שווה לבחון.

בהצלחה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו