האם אפשר להיות עם מישהו שאין משיכה אליו?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• האם אפשר להיות עם מישהו שאין משיכה אליו?
    דפנה
    05/01/2016

היי,
    אני רווקה בת 38 ללא זוגיות המון שנים, מסיבות כאלה ואחרות.

לאחרונה אני כן רוצה זוגיות, אבל לא מוצאת את הבן זוג המתאים.

אני מכירה מישהו שנים, ויש לנו קשר יוצא דופן.

יוצאים לדייט מדברים בטלפון ואחר כך הקשר מתנתק, בגללו.

מה שכן, אין לי משיכה אליו.

הוא חזר שוב ורוצה להפגש.

אני סובלת מאוסידי מחשבתי וחוסר החלטיות בחיי היום יומי, דבר שמגביל אותי באם להסכים לו.

מצד אחד אני לא רוצה לתת לו צאנס נוסף, אך מצד שני אני אומרת - ניחא, כלומר גם ככה אין אף אחד כרגע בשטח אז אפשר לצאת קצת ולהנות.

יש לי שתי שאלות;

1.האם זה "נורמלי" להיות עם מישהו שלא נמשכים אליו?

2. האם בכלל לתת צאנס למישהו שרוצה קשר לא רציני?

אשמח לתגובה.

תודה ויום נפלא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מענה על תשובתך

טלי צרקינסקי
    06/01/2016

דפנה שלום,

עולות כאן ומסתתרות בין השורות שלך שאלות רבות.

איך את מתפקדת עם ה- OCD זה יכול להיות במרחב של קשת על ציר.. לעתים אדם מתמודד עם חשיבה טורדנית אך הוא פחות נותן לזה להשפיע עליו בחייו ועד מצב שזה נכנס למקומות שונים בחיים. יש לכך גם טיפול.

את מציינת שזה משפיע עליך וגורם לך לחוסר החלטיות, אני מניחה שזה עשוי לנבוע מאישזהו חוסר ביטחון שלך האם את באמת מחליטה את ההחלטות הנכונות עבורך?
    ולא סתם החלטת לפנות לפורום שזה בסדר כמובן.

תראי, אם המטרה שלך היא להיכנס לקשר רציני ולמצוא כזה, לא הייתי ממליצה לך להמשיך עם גבר שלא רוצה קשר רציני, הייתי מציעה לך לנצל זמן לטפל במה שמפריע לך על מנת לקבל כלים, לעבוד על מה שהיית רוצה להתחזק בו ולהגיע למה שאת רוצה ממקום יותר חזק ושלם (=כוונתי לפגישות עם איש מקצוע).

באשר למשיכה מינית, לא ברור אילו יחסים התקיימו, מה הפריע לך, האם הייתה משיכה ראשונית וזו נעלמה, לעתים משיכה קשורה למכלול דברים שיתכן ואת לא חווה בקשר. האם חווית קשרים אחרים עם משיכה ומיניות טובה..

נשמע לי, ממה שאת מתארת בעיקר שכדאי לך לעשות "מעין סדר" בתוך על מה שאת מרגישה וחושבת בעזרת יעוץ מקצועי, את יכולה לצאת עם מתנה, עם כלים לחיים, העלאת ביטחון עצמי וכן עבודה והקלה על תסמיני OCD

אני מאחלת לך הרבה בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו