זוגיות ללא רצון לזוגיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זוגיות ללא רצון לזוגיות
    ליה
    10/01/2016

שלום,
    בן זוגי הוא אדם שאומר בריש גלי שהוא לא רוצה זוגיות אך מצד שני יש בנינו הבנה שאנחנו יוצאים רק אחד עם השנייה, הוא מתקשר או מסמס לי כל יום ומוכן להשקיע בדברים שאני מבקשת.
    אני אוהבת אותו עד מאוד והצעתי לו לעזור לו לעבור תהליך שבו נבין ביחד אם יש לו רצון להכנס לזוגיות איתי אך הוא מתאר במילותיו כי אין לו כוחות לזה.
    לדעתי, הוא נכווה בצורה קשה מאוד בעברו ולכן כיום סגר את עצמו רגשית ולא רוצה למהר לתת את הלב שלו.
    אני לא יודעת אם כדאי לי להשקיע כאן ולחכות (למשהו שאולי גם אף פעם לא יגיע) אבל מצד שני אין אף גבר אחר בעולם שאני רוצה להיות עימו בזוגיות (וניסיתי כי בעבר נפרדנו וניסיתי לצאת עם אחרים).

איך עולם הטיפול רואה קשר מהסוג הזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זוגיות ללא רצון לזוגיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא כ"כ ברור

עדי בדיחי
    10/01/2016

שלום ליה,

לא כתבת בני כמה אתם וכמה זמן אתם יחד. מה טיב הקשר והאם יש מחויבות אמיתית של שני הצדדים לקשר? האם אתם גרים יחד? כמה את יודעת על הבחור, ועל הקשרים שחווה? האם את יודעת בוודאות שהיה קשר שנכווה ממנו ולכן לא מוכן להיכנס לזוגיות רשמית? נשמע שאתם כן מנהלים קשר זוגי- איך הוא מסביר את זה?

אודה להבהרה ואח"כ אשמח לתת מענה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו