מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זוגיות ללא רצון לזוגיותליה10/01/2016
שלום,
בן זוגי הוא אדם שאומר בריש גלי שהוא לא רוצה זוגיות אך מצד שני יש בנינו הבנה שאנחנו יוצאים רק אחד עם השנייה, הוא מתקשר או מסמס לי כל יום ומוכן להשקיע בדברים שאני מבקשת.
אני אוהבת אותו עד מאוד והצעתי לו לעזור לו לעבור תהליך שבו נבין ביחד אם יש לו רצון להכנס לזוגיות איתי אך הוא מתאר במילותיו כי אין לו כוחות לזה.
לדעתי, הוא נכווה בצורה קשה מאוד בעברו ולכן כיום סגר את עצמו רגשית ולא רוצה למהר לתת את הלב שלו.
אני לא יודעת אם כדאי לי להשקיע כאן ולחכות (למשהו שאולי גם אף פעם לא יגיע) אבל מצד שני אין אף גבר אחר בעולם שאני רוצה להיות עימו בזוגיות (וניסיתי כי בעבר נפרדנו וניסיתי לצאת עם אחרים).
איך עולם הטיפול רואה קשר מהסוג הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא כ"כ ברור
עדי בדיחי10/01/2016שלום ליה,
לא כתבת בני כמה אתם וכמה זמן אתם יחד. מה טיב הקשר והאם יש מחויבות אמיתית של שני הצדדים לקשר? האם אתם גרים יחד? כמה את יודעת על הבחור, ועל הקשרים שחווה? האם את יודעת בוודאות שהיה קשר שנכווה ממנו ולכן לא מוכן להיכנס לזוגיות רשמית? נשמע שאתם כן מנהלים קשר זוגי- איך הוא מסביר את זה?
אודה להבהרה ואח"כ אשמח לתת מענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)