מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קשה לי להבין אם הוא ביישן או לא מעונייןאניה11/01/2016
To make a long story short...
אני בת 27, ו"נדלקתי" על בחור בן גילי. אנחנו נפגשים בערך פעם בשבוע אצלי בדירה עם עוד כמה חברים שלי/ שלו.
ההיכרות הראשונית בינינו נעשתה במקום ציבורי במקרה, ניגשתי ולקחתי את המספר. הוא נתן לי והוא זה שיזם את המפגש החברתי הראשון שלנו. (אנחנו מנגנים ביחד).
נפגשנו עוד מספר פעמים מאז, ובין לבין מתכתבים באסמסים.
אני ממש מעוניינת בו ולא יודעת אם זה הדדי. מצד אחד אני (חושבת) שאני נותנת רמזים עבים, אבל אולי הוא לא מבין אותם. או אולי הוא מבין אותם ומתבייש לעשות צעד? ואולי (מה שהאגו שלי מסרב לקבל ....:) ), זה שאולי הוא פשוט לא מעוניין??
איך אני יכולה לדעת מה הכיוון? פשוט "לתת לזה להיות"? או להיות זו שעושה את הצעד ואומרת משהו? מצד אחד חבל לי לפספס את המפגשים האלה כי אני באמת נהנית לנגן עם כולם אבל מצד שני, הלב שלי מקשה עליי להמשיך את הקשר הזה כל עוד אין איזה משהו באופק איתו ....
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביישן אך מעוניין? לנסות להעמיק
עדי בדיחי13/01/2016הי מור,
קודם כל נשמע שאת נהנית בחברתו כידיד, למרות הרצון שזה יתפתח למשהו מעבר לזה, וזה כבר טוב. אתם מנגנים יחד ויש משהו משותף ביחד.
אני לא יודעת האם הוא פנוי לקשר, מה הוא חושב או מרגיש או אם הוא קולט שאת מעוניינת או שהוא פשוט מעופף. כמו שלך אין מושג בוודאי לנו אין. בשלב זה הייתי ממליצה לנסות להעמיק את הקשר, דווקא בלי רמיזות. לדבר, להיפגש, למצוא סיבות להיפגש לבד, "להיעזר" בו, פשוט למצוא סיטואציות שאת יכולה ליצור אותן בלי הרבה בעיה, ולבדוק לאן זה מוביל. בד"כ כשיש כמה הזדמנויות לשני אנשים פנויים, רוצים, שמאוד נמשכים זה לזה- המשהו הזה קורה: יש קירבה, יש משיכה, יש מתח, יש רצון, יש העמקה של הקשר עד שהוא מקבל נפח יותר רציני.
לכן אני חושבת שלפני השאלה הרשמית "אתה מעוניין?", יש הרבה מה לעשות לפני, ויחד עם זאת לא לפגוע בקשר הנוכחי. להמשיך כביכול ידידות, להעמיק אותה, ולבחון אם צץ שם משהו רומנטי.
בהצלחה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)