מרגישה שאני תמיד מספר 2

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מרגישה שאני תמיד מספר 2
    שירה
    23/01/2016

אני נשואה כבר 10 שנים +3 ילדים מקסימים מהתחלה הרגשתי שאני מספר 2 וזה התחדד יותר שהילדים נולדו וגדלו ואז היה נראה שאנחנו תמיד לא נחשבים
    לדוגמא עם חברים מגעים בעלי שוכח שאנחנו גם נימצאים או שהבת מתחננת לצומת לב והוא מצידו עונה בקצרה ובמהירות כאילו היא אויר. וממשיך בעיסוקים שלו שזה החברים
    אני רוצה לחדד שככה גם ההורים שלו מתנהגים שהם מגעים לבקר או שאנחנו אותם הם מתיחסים לשניה לילדים ואז הם מדברים עם בעלי כאילו אנחנו לא שם
    תמיד חשבתי שהמצב הזה ישתנה במשך הזמן דיברנו על זה מיליון פעמים ותמיד הוא אומר שזה בלי לחשוב או שזה בטעות
    תמיד כל דבר זה עליו הוא אוהב לדבר על עצמו ותמיד יש לו מה לספר למרות שזה לא הזמן כלומר עם אנחנו יושבים ומשחקים עם הילדים
    אני כבר לא יודעת איך להתמודד עם היחס שלו והאם זאת אני שנחפשת תמיד צומת לב ואצלי זאת הבעיה העיקרית
    אני כבר מיואשת אשמח לכל טייפ שתוכלו לכתוב לי
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרגישה שאני תמיד מספר 2

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול זוגי יכול מאד לעזור לכם לקשר

טלי צרקינסקי
    23/01/2016

שירה שלום,

יש אנשים שאוהבים יותר להיות במרכז העניינים. פעמים רבות תכונות מסוימות מכילות "גם וגם" כלומר, להיות במרכז או כריזמטי ולשתף, יכול ללכת יחד עם אישיות מעניינת ועוד. זו רק דוגמה. השאלה עד כמה, אם זה מפריע ועוד..

מה שחשוב לי בתשובה אליך היא מה שאת חווה שם ואת חווה מצוקה שאת סוחבת אתך מתחילת הקשר.

אני מניחה שיש סיבות שחיברו ביניכם בתחילת הקשר. יש מקום בהחלט להיזכר מהן, מה משך אותך אצלו, אילו תכונות ועוד..

מה שכן הייתי ממליצה זה לשוחח אתו ללא האשמות או שיפוטיות וכן ליזום פניה לייעוץ וטיפול זוגי. זה משהו שמאד יכול לעזור לכם במערכת היחסים באופן כללי, מול הילדים והמשפחה, בהתמודדויות שונות ובמה שתיארת בפרט.

יעזור לכם גם לאבחן את המצב מעבר לפורום.

צריך לעשות הערכה מקיפה יותר של הקשר, העבר, ההווה, המשפחה ועוד.

זו מתנה יפה שאתם יכולים להעניק לעצמכם ולצמוח ממנה.

בטיפול זוגי בוודאי שמדברים גם על כל אחד מכם בתוך הזוגיות, גם אם לך יש רגישויות שלך, דברים שלו ועוד על מנת ללמוד ולקבל כלים.

אני לא הייתי מחפשת פה אשמים (ציינת "אולי זו אני"), כי יש שנים בזוגיות ואף מעבר לשניים, יש את כל אחד ויש את השניים שהם יותר מאחד פלוס אחד.

מאחלת לכם הרבה הצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו