מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- משבר זוגיות בסוף הריון שניאנונימית29/01/2016
היי,
אני ממש לקראת לידה. הולכת לעבור ניתוח קיסרי בשבוע הקרוב מחוסר ברירה. כרגע בבית עם פעוט בן כשנתיים שהולך לפעוטון. בעלי עצמאי - עובד מהבית, ובאה לעזור לו בבית מישהי באדמיניסטרציה פעם - פעמיים בשבוע. היא מאוד נחמדה ואין לי שום בעיה איתה, אבל כשאני בבית הנוכחות שלה קצת גורמת לי להרגיש פחות חופשיה. אז ביקשתי מבעלי שתפסיק להגיע לפחות בחודש וחצי הראשונים לאחר הניתוח כשאצטרך את השקט להחלמה הפיזית והנפשית שלי, את הפרטיות שלי לקשר עם התינוק החדש. התגובה שלו לזה הייתה מאוד קשה כי אין לו דרך אחרת לפרנס ושהוא לא יכול להשכיר משרד הוא מאוד כעס בכלל שהעליתי את הנושא, יצא מהבית ואמר שלא יודע אם יחזור היום.
מה לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להתרכז ולעבור אתה לידה
טלי צרקינסקי30/01/2016אנונימית שלום,
אני מניחה שמפריעים לך כל מיני דברים שלא צצו מהיום באשר לקשר שנוצר עם האישה סביב העסק שלו.
לא ברור לי מה הרקע, האם יש על מה לחשוש, איך האישה מהווה הפרעה,
אני חושבת שאת שואלת כרגע שאלה יותר ממוקדת סביב הלידה.
את במצב של מתח וחשוב עד כמה שניתן, כרגע לא להתעסק עם הנושא הזה ולהיות עסוקה עם עצמך, בריאות העובר ולחשוב על הלידה המתקרבת ולדאוג שיהיו לך התנאים הנוחים ולהחליט שאפשר להתמודד עם דברים אח"כ, כרגע יש סדר עדיפויות.
המלצתי לך היא ראשית לעבור את הלידה בקיסרי בקלות, בהצלחה, תנוחי, את צריכה להתאושש. אמרת לבעלך למה את זקוקה, אם את זקוקה לעזרה מעוד בני משפחה, טוב להיעזר אם אפשר.
בשלב מאוחר יותר יהיה מקום לבחון מה בנוכחות שלה מציקה לך - זה יכול להיות כל מיני דברים ושווה לבחון אותם. אל תציקי לעצמך עכשיו. גם שמרי את הקשר עם בעלך, מאמינה שיש לחץ עליו גם במיוחד כשעומד להגיע לעולם ילד/ה נוסף, להתפרנס אך לא רק, ילד חדש במשפחה זה גם שינוי ולחץ רגשי (גם שינויים חיוביים הם לחץ).
מאחלת לך המון בהצלחה ושיהיה בשעה טובה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)