בקשה לעזרה בנושא יעוץ פסיכולוגי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בקשה לעזרה בנושא יעוץ פסיכולוגי
    אנונימית
    18/02/2016

היי
    יש לי מספר בעיות שאני מתמודדת איתם כבר כמה שנים ובעיקר בשנתיים האחרונות שמשפיעות לי מאוד לרעה על הזוגיות
    מדובר על חוסר ביטחון עצמי, חוסר בביטחון בבן הזוג ובזוגיות, חרדת נטישה ופחדים שונים.
    חשוב לציין שאת רב הבעיות שלי אני מפילה על בן זוגי שהחל לאבד סבלנות
    השאלה שלי היא איזה טיפול קצר טווח יכול להתאים לי והאם יש לכן מישהו להמליץ לי באזור רעננה כפ"ס?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממש חייבת את עזרתכם

אנונימית
    22/02/2016

אפשר ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מענה

עדי בדיחי
    22/02/2016

שלום לך ומתנצלת על העיכוב,

העובדה שאת מבינה כי את זקוקה לטיפול ולתמיכה חיצוניים היא חשובה ולמעשה התחלת המסלול לעבר פיתרון או הקלה במצב. ישר כוחך.

לגבי טיפול ספציפי- אנחנו לא ממליצים כאן באתר על מטפלים. מה שכן אפשר לעשות, לבדוק במוקדי הביטוחים בקופות החולים, דוגמת כללית, מכבי וכד' ולבדוק מולם מה מגיע לך מבחינת החזרים עבור טיפול. דבר נוסף שאפשר לעשות- לגשת לרופא משפחה ולבקש הפניה לטיפול פרטני- בד"כ ללא תשלום - יש לך פרוצדורה פורמלית מול הרופא והקופה (טופס 17 וכו').

אפשרות נוספת היא לגשת לשירותים החברתיים במקום מגורייך ולבקש שם שיחות או טיפול.

יש הרבה אפשרויות כיום לקבל טיפולים מסובסדים, יש אף מכונים (כמו מכון טמיר) שגם שם העלות היא סמלית יחסית.

דרך שיחה עם המטפל תוכלי לדעת מהו הטיפול הטוב עבורך. אם מדובר בטיפול קצר מועד, יש טיפולי פסיכותרפיה קצרי מועד, או טיפולי CBT - טיפול התנהגותי קוגניטיבי שמיועד גם לאנשים הסובלים מחרדות שונות. זהו טיפול ממוקד יותר, עם הבניה של מספר פגישות כאשר המוקד הוא על מטרות ספציפיות מוגדרות.

בהצלחה רבה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו