מבולבלת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מבולבלת
    גלית
    12/05/2008

שלום,

אני בת 26 יוצאת כשבועיים בלבד עם בחור בן 30.
    הכרנו דרך אתר היכרויות באינטרנט.
    יצאנו מס' פעמיים הוא מראה התלהבות יתרה הייתי אומרת ומתקשר כל יום נפגשים הרבה במשך השבועיים הללו.
    העניין הוא כזה אתמול נכנסתי לאתר שבו היכרנו עם שם אחר רציתי לראות האם הוא נכנס ומסתבר שהוא נכנס והיה שם און ליין...שלחתי אליו פנייה כביכול...לא הגיב אך צפה בפנייה.
    אני די מבולבלת ולא יודעת איך להתנהג איתו ..מצד אחד מראה נכונות ורצינות כל יום מתקשר ורוצה להיפגש ...(איזה ערב לא הייתי פנויה ולא יכולתי לחזור אליו אז הוא לקח את זה מאוד אישי ואמר לי שזה מעצבן אותו שאיני חוזרת אליו...שזה מראה לו על חוסר רצינות... שהוא מצפה למשהו רציני ...) ומצד שני אני שואלת את עצמי מה לעזאזל הוא מחפש עדיין שם הרי רק בשבת אמר לי כמה התגעגע אליי.
    נכון שרק שבועיים אנחנו יוצאים אבל אם אתה בחור רציני כמו שאתה משדר בכל אופן למה אתה ממשיך להיכנס לבדוק אופציות אחרות?
    מה לעשות?
    תודה,
    גליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רצינות

יהודית ברגמן
    12/05/2008

גליה יקרה, סביר שהבחור לא כל כך רציני כלפייך כמו שמנסה לשדר. סביר שבתקופה כזו קצרה הוא אינו מגובש כמוך ולא נעול עליך. לא רציני לצפות לרצינות יתר בתקופה כזו קצרה. אולי הוא מחפש קשר רציני ובודק במקביל עוד אופציות עד שייתקל באחת ויחידה? אתם יוצאים רק שבועיים, גליה, ולא מאוהבים . עוד לא התחתנתם. מאידך, אולי הוא גם חושד שאינך רק שלו בגלל אותו ערב שלא חזרת אליו. ומה לך יש לחפש עדיין באותו אתר היכרויות? אולי זו הסיבה שהיה און ליין וצפה ? אולי גם הוא התכוון לבחון אותך? יש לכם יחסים מאוד מעניינים. תוך שבועיים פיתחתם ציפיות, חשדנות והיאחזות חונקת זה בזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

גלית
    12/05/2008

שלום,
    תודה על תגובתך.
    אני חייבת לציין שנכנסתי לאתר אבל בשם אחר ככה שאין לו מושג שזו אני.
    ואם הוא באמת היה בודק אותי הוא לא היה צופה בכרטיס שהרי הוא לא שלי אלא של "בחורה אחרת"
    האם להתעמת איתו בשלב כה מוקדם? הוא להניח לזה כרגע ולשכוח מהסיפור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תציקי אל תמאיסי אל תנדנדיJ

עזר מציון
    12/05/2008

חפשי לך עוד עיסוקים בחיים כדי שלא תתעסקי במסקנות חפוזות וחיטוטים אחריו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקבל בסובלנות

דורית כהן
    13/05/2008

אני גם חושבת שזה מוקדם מדי לצפות לבלעדיות. לא צריך להתעמת איתו על כך, אלא להכירו לאט לאט תוך סובלנות לאפשרות שהוא בכל זאת בודק קשרים נוספים. יש לכך גם יתרון מסויים, למרות שזה מלחיץ: אם הוא בוחר להיות איתך למרות שיש לו עוד אופציות - יש בכך אמירה חזקה. אני חושבת שרק אחרי זמן רב יותר ומחוייבות גדולה יותר, אפשר לצפות להימנעות מהתעסקות בהיכרויות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו