מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התנהגות מוזרה של בן זוגי שכבר אינו בן זוגיאביבית28/02/2016
בוקר טוב,
אני בת 31 ובן זוגי בן 29. והמקרה הוא כזה- הוא נוהג להיעלם לי במהלך הקשר שלנו ואנחנו כמעט ולא נפגשים. (ביחד כשנה) וזה לא היה ככה בהתחלה.
לפני כשבוע יצרתי איתו שיחה מה פשר ההתרחקות ופתאום הוא אמר שהוא לא רוצה להשלות אותי, אבל שהוא לא רוצה זוגיות, וואלה, הוא יכל פשוט לבוא ולדבר על זה ולא להתרחק. הוא ציין שהוא לא מחפש אף אחת אחרת, כי שאלתי אם יש לו מישהי אחרת והוא אמר שאין לו אף אחת ושיש לו עניינים אחרים בראש ושהוא לא מסוגל לתת לי את מה שאני רוצה- זוגיות.
כעבור יומיים, הבנאדם הזה נכנס לאתר הכרויות והייתי בשוק ולקחתי את זה נורא נורא קשה.
פניתי אליו ב- "אמרת שאינך מחפש אף אחת ולא רוצה בכלל זוגיות" יא שקרן ובוגד". הוא כעס ואמר לי שאני אפסיק לעקוב אחריו ושאני אמשיך הלאה ודיי. מאוד עיצבן אותי התגובה הזאת כי יצא שהוא שיקר לי הרי גבר לא מחפש זוגיות לא אמור לחפש אותה ויצא שהוא כן מחפש אחרות. מאוד כאב לי.. לאחר מכן הוא חסם אותי בכל מקום אפשרי, אפילו התקשרתי אליו ונחסמתי ואינו עונה לי.
אני משתגעת עם עצמי למה גבר מתנהג ככה, זה פשוט לא יאמן, אפילו לא טורח לענות מה קורה ומה העניין.
אשמח לתמיכה, אני כל הזמן חושבת עם עצמי איך אני מנסה לגרום לו לדבר איתי, אבל רק ריחוק מה שקורה עכשיו.
אז הכל נגמר? להמשיך הלאה ככה? זה נורא קשה לי לשים איקס על הכל. הוא בעצמו אמר לי תמשיכי הלאה אני לא רוצה, אבל ככה לחפש מול הפרצוף שלי...
היתי צריכה להוציא... אשמח לקבל תמיכה.תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להמשיך הלאה לגמרי
עדי בדיחי28/02/2016שלום לך אביבית,
צר לי על מה שאת עוברת. כדאי לזכור שהרבה פעמים אנשים רושמים עצמם לאתרי היכרויות- לא כדי להכיר באמת למטרות רציניות.. גם אם זה מה שהם מצהירים בפועל. יתכן והבחור מחפש התנסויות אחרות, ואולי אף מחפש קשר רציני אחר- אי אפשר לדעת. כל ניסיון שלך להבין לא צלח- כי הוא כנראה לא באמת רציני. הוא אמר לך באופן ישיר שלא מעוניין בזוגיות. לפעמים בני זוג משקרים כדי להימנע מעימות שיכניס אותם לעמדת התגוננות או שיאלץ אותם לתת הרבה מדי הסברים. הוא כנראה לא רצה לחוש כך.
לא צודק- זה נכון. לא הוגן- גם נכון. החשוב הוא לראות את כל התמונה ולהבין שכל דקה נוספת שתתבזבז על רצון וקירבה אליו- עלולה להביא אותך ליותר עוגמת נפש ותסכול. חבל שתעמיסי על עצמך רגשית בתקופה כה עדינה. כרגע את חשה פגועה, ורצון לעמת אותו עם הדברים.. אך הוא בחר לחסום אותך ולא לתקשר איתך- בחירה שלו, ואני מסכימה שיש בה חוסר כבוד כלפייך. עם זאת הוא לא רצה "שתמשיכי לרדוף" ולכן עשה זאת.
הדבר היחיד שלדעתי יהיה בעל משמעות פה הוא להמשיך הלאה, פשוט להמשיך הלאה ולשים את זה מאחורייך. נכון שה קשה, את חשה מושפלת אולי, כועסת .. זה טבעי. אבל הוא לא ממש שווה את המשך ההתעסקות בו.
בהצלחה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)