שלום. שאלה בנושא זוגיות לגביי חבר שלי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שלום. שאלה בנושא זוגיות לגביי חבר שלי
    קורל
    29/02/2016

שלום יש לי חבר כבר 4 חודשים אנחנו מאוד אוהבים אחד את השני והכל יחסית בסדר במערכת יחסים שלנו חוץ מכמה דברים שמפריעים לי,שעליהם אפרט עכשיו.
    לחבר שלי יש ידידה שהיא הידידה הכי טובה שלו והם מאוד קרובים וזה גורם לי לקנא, במיוחד כשהם נפגשים רק שניהם ביחד, לידידה הזאת יש חבר וחבר שלי אמר שהוא לא נמשך אליה בכלל אבל בכל זאת קשה לי עם זה כי קשה לי נורא לסמוך על אנשים וחוץ מזה שגם אף פעם לא היה לי קשר קרוב לבנים, לא היו לי ידידים קרובים ולכן אני לא יכולה להבין את הקשר החברי שלהם גם כשאני מנסה.
    דבר שני אני מרגישה במערכת יחסים שלנו כאילו אני קצת רודפת אחריו\חופרת לו כי אני זאת שלרוב יוזמת פגישות או כותבת לו וכו'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום. שאלה בנושא זוגיות לגביי חבר שלי - תגובה

עדי בדיחי
    29/02/2016

שלום יאנה,

לגבי ידידות- יש זוגות שמתנהלים כאשר לבן זוג יש ידידות או לבת זוג יש ידידים- הדבר הזה הוא מורכב, ולא תמיד מצליחים להבין זה את זה לגמרי. אבל החשוב הוא רמת האמון ביניכם- עד כמה את סמוכה ובטוחה בקשר שלכם, עד כמה את בטוחה בו ועד כמה את מרגישה את אהבתו אלייך. יתכן וזהו גם ניסיון עבורך שהוא חשוב- עד כמה אני משחררת/ סומכת / בטוחה בעצמי?

יתכן והדברים שציינת קשורים אחד לשני- העובדה שיש לו ידידה היא אולי שולית לכך שאת חשה שאת זו שיוזמת ורודפת אחריו. אולי כדאי שתנסי לשב ולספר לו אשר על ליבך, לא ממקום של האשמה אלא באמת בגילוי לב להגיד לו שאולי, אם היה יוזם יותר, היית חשה יותר מחוזרת- ואז לידידות היה פחות משקל בעינייך? אם באמת היית מרגישה "מקום ראשון", אולי הדברים היו מקבלים חשיבות אחרת.. להערכתי שווה לעשות שיחה כזאת- על מה אנחנו מרגישים זה כלפי זה, ואיך אנחנו נותנים לצד השני להרגיש שאנחנו נאמנים לו, שהוא חשוב לנו, ומצליחים גם לבטוח בו.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו