בעלי רוצה ילד ואני לא ממש חחחחחחחחח

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעלי רוצה ילד ואני לא ממש חחחחחחחחח
    גילה
    03/03/2016

בעלי ואני בני 36 ונשואים כ 12 שנים, יש לנו 3 ילדים בני 11,8,5.

היחסים בינינו מאוד טובים הרבה אהבה, הבנה וכבוד.

בעלי כבר מספר שנים מנסה לשכנע אותי ללדת ילד נוסף, ואני מסרבת.

יש לציין שבא ממשפחה גדולה, גם לאחים שלו יש לפחות 4 ילדים וגם להרבה מהחברים שלנו והסביבה הקרובה. לי מאוד קשה עם המחשבה ששוב אצטרך לעבור הריון (סבל טהור בעיני), לא לישון בלילות, לחתל, ולהיות כבולה בבית. מרגישה שעכשיו הגעתי למצב של חופש מסוים, עם ילדים עצמאים, והרגשה שלרגע הזה חיכיתי ומעכשיו אוכל להינות מהחיים.

בעלי לא מתווכח איתי על הנושא ונותן לי את ההחלטה אך מעלה אותו מידי פעם, ואני מרגישה שאני מאכזבת אותו בכך שאין לי את אותו הרצון. אני חוששת שיום יבוא והוא יאשים אותי (גם אם בעוד 20 שנה) שאני זאת שהחלטתי... מעין "אמרתי לך".

בשיחה האחרונה בינינו כמעט נכנעתי והסכמתי להביא ילד נוסף למענו אך הוא כמובן רוצה שזה יגיע מרצון אמיתי שלי ולא כדי לרצות אותו.

אני מרגישה שאני על פרשת דרכים שזה עכשיו או לעולם לא. מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדבר עם הבעל מה מתאים לך

טלי צרקינסקי
    06/03/2016

גילה שלום,

הרהרתי מה התוספת של ה "חחחחח" בכותרת. שזה סימן לצחוק.

האם הצחוק על הבעל ורצונו? האם הצחוק על המצב? האם זה משהו שקצת מחמיא לך שהוא רוצה ילד נוסף ממך. שווה לחשוב על כך.

בכל אופן, בזוגיות בריאה ישנה הדדיות והתחשבות במה שעובר על הצד השני.

במצב שלכם כאשר יש לכם שלושה ילדים ואתם לא נמצאים במצב שאין לכם ילדים ונמנע מכם להביא ילדים, יש כאן שאלה עד כמה הוא יכול להיות שמח בחלקו ולאפשר לך להיות שמחה בחלקך (מה שנשמע שאת כן..מרגישה יותר חופשיה, הילדים גדלים ומה שהעלית כאן).

בפורום בוודאי שלא ניתן להחליט החלטה כזו עבורכם. מה שכן חשוב בעייני הוא שתשוחחי עם בעלך בתקשורת פתוחה מה את מרגישה כיום ומה ילד נוסף עלול לגרום לך להרגיש ולדבר את הזוגיות וההורות שלכם בתוך הקשר.

בזוגיות של הבנה של צרכייך, הוא אמור לוותר כאן.

הגשמתם את צרכי המשפחה.

יש לכם שלושה ילדים, והוא לא צריך לאמלל אותך אם את מרגישה אישית שלא מתאים לך לגדל כרגע ילד רביעי.

הוא כן מאפשר לך שזה יבוא ממקום שלך אך את לא שקטה. את "מטרימה"

(מהמילה טרם) מה יהיה בעוד 20 שנים? זה המון זמן! יתכן ותהיו שמחים בחלקכם.

יש המון אפשרויות לעוד 20 שנה שאת חלקם לא אכתוב כי אני רוצה לאחל לכם שתחיו באושר ביחד שנים רבות.

הסיכום: לדבר את הרגשות בקשר לרבות מה שציינת כאן שזו החלטה הדדית (וזו אכן כזו!)

מאחלת לכם הרבה בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו