קושי למצוא זוגיות רוצים ממני רק סטוץ.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קושי למצוא זוגיות רוצים ממני רק סטוץ.
    מור
    20/03/2016

אני בת 26 גרושה ללא ילדים חוויתי נישואים של אלימות קשה מאוד וסבל רב וניצול מגבר שלא אהב אותי אני בחורה נאה מטופחת ומחוזרת אבל תמיד היה קשה לי למצוא זוגיות רצינית גם שהייתי רווקה רצו ממני רק סקס ועכשיו כיום אני גרושה כמעט שנה ועוברת קשרים זמניים ובלתי מחייבים שום דבר לא רציני ולא לטווך ארוך הגברים מתייחסים אליי יפה ותמיד אומרים לי שאני בחורה טובה מבית טוב אבל מזה עוזר לי עם הם לא לוקחים אותי ברצינות בסופו של דבר? שבתות אף אחד מהידידים לא מזמין לטיול יפה ביום כולם נזכרים בי רק בלילות או בסופי שבוע בלילות ואני אפילו לא נכנסת למיטה עם ידידים למרות שאני מרגישה ויודעת שהם מנסים, ואני משתדלת לצאת לבלות ולהכיר אבל כל מי שאני באמת רוצה או נדלקת מתברר כאכזבה גדולה אני לא לומדת מקצוע ואין לי תואר אבל אני צמאה לזוגיות אמיתית לגבר שימצא חן בעניי ושאני ימצא חן בעיניוו שלא ינצל אותי בשום מובן וזה פשוט לא קורה לי אני מנהלת קשר עם גבר גרוש פלוס ילדה אבל זה לא מתקדם לשום מקום יוצאים מידי פעם רק באמצע שבוע ובסופי שבוע הוא יוצא עם החברים נעלם או אף פעם לא מזמין אותי אליו לסופי שבוע באור יום או לאמא שלו יש לו הרבה ידידות ואני לא רואה בקשר הזה משו רציני ואני מיואשת זה מה שמגיע לי אחריי כל כך הרבה סבל? וכאב הכאב הכי גדול זה להיות לבד מסתכלת על בחורות בגילי מאושרות עם הבן זוג הולכות לספא לטיולים בשבתות ואני פשוט לבד בודדה יפיפייה אבל לאף אחד אין רצון אמיתי לקיים איתי קשר רציני וארוך אותך ואני מנסה לשדר הכי רצינות וקוראת ספרי זוגיות והייתי בעמוקה קבר צדיק ויש לי הרבה חוכמת חיים אבל שום דבר לא מזיז להם אמא שלי מפחדת שאני ישאר לבד איך עלי להתנהל כדי למצוא זוגיות רצינית ???לפחות לטווך ארוך וכמובן למטרת נישואים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעלה מספר נקודות והמלצות

טלי צרקינסקי
    20/03/2016

מור שלום,

את גרושה טרייה ניתן לומר - כשנה ואם נוסיף על כך שחווית קשר מאד פוגעני, עם אלימות וניצול, אילו חוויות מאד קשות אשר מעלות מספר שאלות לאור מה שאת כותבת כאן ולאור הדילמות שאת מעלה כאן בפורום.

יש מקום לבחון עם עצמך האם את יצאת מהפגיעה הזו? האם את עדיין מרגישה במקום האלים שחווית, הפגוע, הפצוע, המנוצל? יתכן וכלל לא עיבדת ב"ע" את כל החלקים הכל כך קשים אשר בוודאות משפיעים על מי שאת היום.

הם בוודאי ניתנים לטיפול, אך חשוב לדעת שיש להם השפעה והם לא נמחקים ביום שהתגרשת.

אני יכולה לשער שיחד עם הכמיהה שלך לקשר זוגי, הרצון לתת צ'אנס לגבר אחר, יש גם רגשות נוספים, מאד טבעיים לאחר החוויה שלה. רגשות כגון: חששות מקשר, פחד שדברים ישנו, פחד מודע או אפילו לא מודע להיכנס לזוגיות, מה שעשוי להתפרש כתפישת אותך כבחורה לסטוץ ולא כמוכנה כרגע לקשר מעבר, בגלל אותה פציעה.

שאלה נוספת שאני מעלה היא לעתים שאנשים משחזרים דפוס שנראה להם מוכר. את יוצאת עם גבר גרוש שלא יכול ולא פנוי להיות אתך באמת. מגיע לך גבר שבאמת פנוי להיות אתך באמת.

האם מה שחווית בנישואין הקשים משפיע באופן לא מודע על בחירות שלך בגברים שלא באמת יכולים להציע לך קשר רציני על מנת לא לחוות את הכאב הזה שוב (=ללא שיפוטיות, מנסה לבחון אתך).

רוצה להעלות כאן נושא נוסף - ציינת שלא למדת מקצוע או תואר. אני רוצה להרחיב גם כאן. את לא צריכה להיות אקדמאית אך יש כאן שאלה עד כמה את מרגישה שמגיע לך גם להשקיע בעצמך ובמקצוע אשר יביא אותך למשהו שתרצי לעסוק בו בהמשך החיים ושיהיה לך טוב בו. זה יכול להיות לימודי תעודה, תואר או כל דבר, המקום שאני מדגישה כאן הוא ההשקעה בעצמך ובבניית החיים שלך שהן גם יתרמו לביטחון העצמי שלך שיש לך משהו, משהו שבחרת ואת אוהבת.

יש פורטלים שלמים באינטרנט של לימודים, יש יעוץ תעסוקתי, שווה לבדוק את הדברים.

אחרון חביב. אני ממליצה לך להתייעץ עם איש מקצוע בתחום הטיפול, אשר יוכל ללוות אותך בתהליך, שלא תישארי לבד עם הדברים.

יש אפשרויות דרך קופ"ח, מכונים שונים לפסיכותרפיה וכן אצל מטפלים פרטים.

תראי את זה כדרך של יציאה למקום חדש בחיים, בונה וטוב יותר עבורך, ואיש מקצוע ילווה אותך להגיע לשם.

אני מאחלת לך הרבה הצלחה,

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למור היקרה

יניב
    23/03/2016

מור שלום .

ראי את מכתבי למעלה
    "המכתב שכתבתי"
    לא הכל קל במיוחד בזוגיות שניה. מתברר שצריך לבחור הן גברים והן נשים בפינצטה.
    תאמיני לי אני נמצא במצב הרבה יותר קשה ומורכב ממה שאת מספרת
    (אומנם נחמת שוטים אני מנחם אותך) אבל כולנו באותה הסירה.
    אני בטוח שגם את וגם אני נמצא בחיים את המתאימים לנו ביותר.

הרבה הצלחה וחיבוק
    יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו