פחד מזוגיות - אני נואשת לעזרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פחד מזוגיות - אני נואשת לעזרה
    בלהבלהבלה
    26/03/2016

אני בת 26 ואני מפחדת מזוגיות עד כדי כך שאני דוחה כל הזדמנות שיש לי
    הסיבה היא כנראה מאחר ובבית ראיתי זוגיות לא יציבה בעליל- זה גורם לי לפחד שגם לי זה יקרה.
    אני נואשת לעזרה, למי ניתן לפנות? פסיכולוגית? האם יש "תפקיד מוגדר" יותר של אנשי מקצוע שיכולים לעזור לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול

טלי צרקינסקי
    27/03/2016

שלום לך,

ראשית, מאד חשוב ויפה שאת מזהה קושי שאת רוצה וחשוב לך לעבוד עליו על מנת שיהיה לך חופש פעולה רחב יותר בחיים (מה שציינת בפנייתך, נושא הזוגיות).

חלק לא מבוטל מהפתרון של קושי הוא ההכרה של האדם שיש מצוקה ורצון שלו להיות במקום אחר.

כל הכבוד.

בהחלט יתכן מצב שבו חשיפה לזוגיות לא יציבה בבית השפיעה או היא אחד מהדברים אשר השפיעו על הפחד שלך להיכנס לזוגיות. את זה כמובן אפשר לבדוק ולעבד בטיפול.

באשר לאיש המקצוע אשר מתאים לך לסוג כזה של טיפול,
    כמו כל טיפול:

פסיכולוג קליני, פסיכותרפיסט או עובד סוציאלי קליני.

למעשה, כותרת המטפל פחות חשובה כי כולם עוסקים בפסיכותרפיה (=טיפול פסיכולוגי), מה שמאד חשוב הוא להרגיש נוח מול המטפל/ת ולהרגיש שיש לך מקום בטוח, של אמון שלך מולו/מולה וזה מקום שנבנה כמובן.

מה שחשוב לי לציין הוא שטיפול כזה יעזור לך לא רק בנושא שאת פונה, כאשר אדם עושה שינוי, יש השפעה ועבודה גם על תחומי חיים נוספים.

אני מאחלת לך בהצלחה רבה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו