מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא מצליחה להתמודד עם העובדה שהאקס שלי בזוגיות חדשה...מירב29/03/2016
שלום
כבר עברו 6 חודשים מאז הפרידה עם האקס. הקשר נותק לחלוטין. הייתי שלמה עם הפרידה עד לפני חודש כאשר שמעתי שהוא בקשר חדש ומאושר. מאז אני לא יכולה לישון.. בוכה הרבה וכועסת בפנים. חשוב לי לציין שהוא זה שיזם את הפרידה. בתוך תוכי יודעת שהכל לטובה אבל קשה לי מאוד לדעת שהוא לא אהב אותי כמו שהוא אוהב אותה. במקום להתעסק בלצמוח ולהיות אופטימית אני עסוקה רוב היום עם מחשבות עליהם. לא מצליחה להוציא אותם מהראש!!! כועסת ולא מבינה איך יכול להיות שהוא זה שפגע בי ודווקא הוא מוצא ציק צק מישהי חדשה. אני לעומת זאת לא מצליחה לצאת מזה, לא זכיתי להכיר בחור חדש שיאוהב אותי. נמצאת נורא בדיכאון. מה אני יכולה לעשות כדי לצאת מהמחשבות האלו? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תהליכים טבעיים
טלי צרקינסקי31/03/2016מרב שלום,
הידיעה שיש לאקס בת זוג היא לא פשוטה וזה בהחלט טבעי.
מה שחשוב הוא שאת שלמה עם הפרידה הזאת ויודעת, אף שכרגע את חווה חוויות לא פשוטות וכואבות, שהפרידה הייתה נכונה.
את לא יכולה לדעת מה קורה במערכת יחסים ביניהם. לעתים יש נטייה לעשות "אידיאליזציה" (הכל מושלם) אצל האחר ולא הכל מושלם אצל האחר.
ויש כאן מקום שאת נכנסת להשוואתיות של מה קרה בקשר שלכם ומה קורה בקשר החדש שלו וכן של "מי השיג לפני". אך זו לא תחרות וגם אם הכיר עכשיו, אין זה אומר שאת לא תכירי קשר איכותי שיחזיק מעמד זמן ויהיה לך לעתיד.
הטריגר (זרז) למה שאת מרגישה היא הידיעה שיש לו חברה ושטוב לו. חשוב מאד להזכיר לעצמך מה חשוב לך בבן זוג ולהפיק את הלקחים מהקשר, מה לא התאים, מה כן חשוב לך ועוד.
מרב, חצי שנה זה לא הרבה זמן לצאת מקשר, זו נחשבת פרידה די טרייה.
תני לעצמך מרחב. תנסי לעשות דברים שאת אוהבת ולהיות עם אנשים שעושים לך טוב.
דברים שנותנים לך משמעות לקום אליהם בבוקר כדי שלא תחשבי כל הזמן על האקס והחברה ההיא.
חשבי מה הייתה הסיבה לפרידה ועד כמה הקשר כנראה לא היה נכון וטוב לך וכמה בהמשך את יכולה להכיר מישהו אחר, שיהיה לך נכון וטוב איתו.
במידת הצורך תמיד ניתן לקבל ליווי מקצועי לעבד את מה שאת מרגישה ולצמוח למקום חדש, בונה וטוב יותר.
אני מאחלת לך הרבה הצלחה ומאמינה שגם הזמן, גם דברים טובים שתעשי עם עצמך, יעזרו,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)