קושי למצוא זוגיות אמיתית ורצינית רוצים רק סקס

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קושי למצוא זוגיות אמיתית ורצינית רוצים רק סקס
    מורין
    06/04/2016

הי אני בת 26 חוויתי נישואים איומים בגיל 24-25 כתוצאה מפחד להישאר לבד כי לא מצאתי גבר רציני הראשון שהיה ניראה לי רציני צחק עליי התחתן איתי במרמה התעלל בי גזל ממני את מעט חסכונותי והכה אותי התגרשתי ואין לי ילדים ושוב קשה לי למצוא זוגיות אני נאה מושכת אינטליגנטית טובה אבל לא רוצים אותי לקשר רציני מעבר לסקס אני התייאשתי כבר את אותו מצב של בדידות ולבד חוויתי גם לפני שהתחתנתי תמיד אני בקשרים לא רציניים שלא מתקדמים לשום מקום וכרגע גם היום הכרתי בחור חודשיים שהיה ניראה לי רציני הוא היחיד שעוד מתקשר כל יום אבל ניראה לי שהוא פלרטטן ובוגדני ואני יודעת את זה ולמרות הכל היחס שהוא מעניק לי מספיק לי כי הוא הדבר היחיד שנשאר רציני איתי ושומר איתי על קשר אבל אני לא חושבת שזה יתפתח לקשר כי הוא מתכחש כל הזמן ורוצה שזה ישאר בגדר של קטע ושנמשיך להיות ככה עד להודעה חדשה ואני פשוט תקועה אני יוצאת מבלה כל שבוע מחוזרת אבל אף אחד לא נשאר לטווך ארוך אני משתדלת לדחות סקס וכלום הבחור הזה שאני איתו אמר לי בעצמו שהוא אוהב רק תסקס איתי זה פגע בי זה אומר לי שהוא איתי רק בשביל הגוף שלי אני התייאשתי אני לא חושבת שאני ינשא שוב כי אף אחד מהגברים שאני רוצה לא רוצה אותי אני מרגישה נורא והגברים היחידים שירצו אותי לקשר רציני זה או זקנים או שמנים מכוערים ואני רוצה גבר שיראה טוב ושיהיה בחור טוב במהות אין לי עניים גדולות ואני לא שאפתנית אבל ברור שאני ירצה גבר מצליח הלכתי לקברי צדיקים לעמוקה התפללתי לזוגיות .בסופי שבוע כל החרמנים למינהם שהתנתקתי מהם כי היו לא רציניים איתי נזכרים להטריד אותי או לחפש אותי דווקא בסופש ואני פשוט מיואשת מעצמי מיואשת כל בנות הדודות שלי בזוגיות ובנישואים אף אחת לא סבלה כמוני ממערכות יחסים לא רציניות כולם היו בזוגיות ארוכה לפני נישואים ואני פשוט טחנתי מים עם גברים רעים שרק ניצלו אותי מה עליי לעשות איך להתנהל מול גבר שאני רוצה כדי שירצה אותי לקשר רציני איך לדבר איתו להתייחס מה להראות לו !!!!???!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשיים במערכות יחסים

טלי צרקינסקי
    06/04/2016

מורין שלום,

אני חושבת, אך יתכן שאני טועה, שעניתי לך בפורום על שאלה זו.

על כל מקרה, אני מתייחסת.

מה שאת מתארת הוא שאת נפגעת מאד מקשרים זוגיים. חווית ניצול ואלימות ונותרת עם חוויה של פחד גדול להישאר לבד ונשארת עם בעלך. לבסוף התגרשתם.

לעתים קורה בחיים שאנשים נשארים ומשחזרים באופן לא מודע בדפוס שהוא מוכר להם.

זה לא משהו שקורה במודע, הוא פשוט משתחזר בחיים. דוגמה: אם התרגלת לקבל יחס מגברים, של ניצול, של זלזול. שאת אובייקט מיני, זה האזור שאת מכירה ואת משחזרת אותו.

כמובן שבדבריי אין כל האשמה שלך למה שקורה, אלא תיאור של מצב אפשרי שניתן לתקנו על מנת שתחווי זוגיות ממקום אחר. זוגיות שלא תותיר בך פצעים, שתעניק לך חוויות מתקנות, משהו שאת לא מכירה, אך את יכולה להכיר.

ממה שאת כותבת יש חוויה של פיצול. את מציינת שמי שירצה אותך הם גברים שמנים, מכוערים וזקנים שאת אולי לא תרצי אותם ואולי תאלצי להתפשר. אין את האפשרות לראות שיש את האמצע, החיים הם לא שחור לבן, זה לא "או או". יכולים לרצות אותך כל מיני גברים....גם שנראים טוב בעינייך.

אני קוראת מדברייך גם האשמה עצמית.

ממקום של פיצול לא ניתן להגיע לעמדה של שלמות עם עצמך והבחורים הלא מתאימים ימשיכו להופיע בחייך.

הגבר שאת נמצאת אתו עפ"י תיאורך ממשיך את השחזור הזה. הוא לא מספק לך באמת את מה שזוגיות מספקת. הוא בוגדני, פלרטטן אך את מוכנה לבלוע את הצפרדע.

מורין, את בחורה צעירה. אנשים עושים שינויים אדירים בחיים שלהם. את מסוגלת לזה גם.

את ראויה לזה. חשבי על זה.

אני ממליצה לך בחום לקבל טיפול מקצועי וליווי אשר יעזור לך לשבור את הדפוס הזה, לחזור להאמין בעצמך, לבנות בטחון עצמי, אמונה בעצמך ובכוחותייך, לעבד את החוויות הקשות שעברת, את אותן פציעות רגשיות כ"כ קשות.

שבוודאות משפיעות על מה שאתך היום. אך עם עבודה בטיפול, זה לא יגדיר את מי שתהיי.

אני מאד מקווה שתבחרי נכון ותחליטי להקדיש את זה לעצמך ולצאת מהסחרחרה הזאת.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו