נאחזים זה בזה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נאחזים זה בזה
    מוריס טובול
    14/05/2008

קשר מתמשך עם אשה. שנינו לא צעירים. אני מבוגר ממנה בכמה שנים טובות. שנינו אוהבים מאד, נאחזים זה בזה. היא רוצה לצאת מחיי הנשואין שלה נואשות .רוצה אותי. אצלי לא בוער. גם לא הגיוני . כלכלית זה יהיה בעייתי. נזרק לרחוב עם משכורות זעומות. להורי אשתי יש מפעל מצליח.אין לנו בעיות כלכליות ואנחנו חיים ברווחה כלכלית. מה יגידו המשפחות והילדים? אפשר להתסמך רק על האהבה? אנחנו קשורים מאד , שנינו דתיים וינדו אותנו ממעגל המוכר לנו. . מה עושים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נאחזים זה בזה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבירת מסגרות

יהודית ברגמן
    18/05/2008

מוריס יקר,
    אין ספק שאהבה בין אנשים הנשואים לאחרים הינו מצב מורכב ומסובך ואתם צריכים לשקול היטב את הסיכוי מול הסיכון בשינוי מצב ולהבין שאהבה גנובה לפעמים מתוקה יותר ויתכן שאחרי שבירת מסגרות תגלו שהפנטזיה לא וורודה כל כך כמו המציאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה יהודית ועוד משהו..

מוריס
    27/05/2008

היא מעוננינת לפרק את חייה ולהתחבר אלי. אני מודה שאני אוהב אותה מעוד. אך העם פירוק המסגרת באמת שווה את המהלך המסובך של שנינו . מי יודע מה יהיה מחר. מה לגבי פירוק המשפחות , ילדים נכדים וכו..ונטישת המעוז הכלכלי הבטוח. האם החיים המתוקים הניצפים כרגע בשלב זה, באמת יהיו כאלה כעבור זמן מה, ובמידה ולא? אי אפשר יהיה להחזיר את הגלגל לאחור. כיום המשיכה ורצון להיות יחד מעוד חזקים. מה יהיה כאבור שנה שנתיים וכאבור עשר. חבר עומר לי שזה יהיה בדיוק אוטו דבר כמו היום. תהיה שיגרת חיי נשואים בפרק שני - כמו לכולם. אז בשביל מה??? יש הצלחות עם דברים כאלה ?? הבעיה היא שאן שום אפשרות לצפות מכאן - איך יתגלגלו הדברים .. וכמה אהבה תהיה שם...

אשמח לשמוא את דעתך

מוריס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יהודית, התוכלי להתייחס?

מוריס
    01/06/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו