מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קשר ולא קשר- מה יוצא לו מזה? אולי אתן יודעותנועה27/04/2016
שלום ,אנחנו בני 29. כמעט שנה ביחד עם פרידות וחזרות רבות. נפרדנו שוב בחודש פברואר לאחר שאמר לי שהוא לא רוצה זוגיות כרגע ושהוא לא רוצה להשלות אותי. נפרדנו בפיצוץ ובכעס גדול מצידי ולא דיברנו. חזרנו לקשר בתחילת החודש- אפריל. כרגע אנו ביחד אך זה לא בדיוק מוגדר. בכל החודש הזה שחזרנו- ראיתי אותו רק 3 פעמים. כשחזרנו לדבר החודש הוא דיי התחמק מפגישות בערך כשבועיים שהוא רק מתקשר ולא נפגשים- הנחתי שלא סגור על עצמו עדיין. נתתי לזה קצת זמן ואז התחלנו באמת להיפגש והתחלנו כבר להיפתח אחד לשניה. הבעיה שראיתי אותו רק 3 פעמים בכל החודש הזה. פעם אחרונה שראיתי אותו היה ביום שלישי שבוע שעבר ומאז כלום. אני באמת לא ככ מבינה.. כי מצד 1 אני לא רוצה להלחיץ עד שחזרנו לקשר ומצד 2 הוא לא מאה אחוז בקשר.
הוא מתקשר אליי המון במהלך היום וכבר שבוע ימים שאני מנסה ליצור פגישה וזה לא קורה איכשהו.. כל היום הוא בעבודה, לפעמים עובד 12 שעות ביום (כפולה) ואז הולך לישון מוקדם או שאלוהים יודע מה...אתמול ניסיתי ליצור פגישה הוא אמר שיש מצב ואז נעלם.. לא התקשר בערב לקבוע או משהו אחר.
אני לא כ"כ מבינה את כוונותיו
אני רוצה לציין שהוא לא מחפש ממני יחסי מין כי גם זה לא בתדירות גבוהה והוא מתקשר אליי בכל יום כמה פעמים ביום ומדבר איתי שיחות רגילות אז שללתי את זה.
אם אנחנו נחשבים כרגע לזוג- ואגב הוא אמר שאני בת זוגתו גם, אז מה יוצא לו מזה שהוא שומר איתי על שיחות ומשרה אווירה שאנחנו יחד אבל מצד שני, הוא לא לא נפגש איתי? אני באמת מנסה להבין מה המניע של גבר כשהוא מתנהג ככה? מה דעתכן?
תודה! חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עולה שאלה לגבי רצינות הבחור
טלי צרקינסקי27/04/2016נועה שלום,
את שואלת לאורך מה שאת מעלה בפורום: מה יוצא לו מהקשר הזה? אם הוא נעלם? אם הוא אומר שיש מצב להיפגש ולא יוצר קשר, אם הוא אמר לך שאינו מעוניין בזוגיות , יחסי מין לא כ"כ מתקיימים...
אני מעבירה את השאלה אליך. מה יוצא לך מזה? מה חשוב לך שיתקיים בזוגיות? מה היית רוצה שיהיה בקשר זוגי? האם חשוב לך דברים כמו: ביטחון, אמון, הבנה, הדדיות ועוד? האם דברים אחרים? נוספים?
יש שאלה האם כל אילו מתקיימים בקשר והאם המטרות שלכם מתאימות אחד לשנייה.
יש אפשרות כמובן ולדעתי אף מומלץ לפתוח את זה בפניו. את לא לוחצת אותו בזה שאת פותחת את הדברים. הכל תלוי איך זה נעשה ובאיזו נימה. אני בוודאי לא תומכת בהטחת האשמות אלא בשיחה באמת של דרכינו לאן, מה חשוב לו, מה את מרגישה שקורה בתוך הקשר. מה מקשה עליו להתקדם (אינני מתכונת לכך שלעתים באמת עייפים, דוג' משמרת כפולה שלו של 12 שעות).
אלא דברים אחרים שאת מתארת שהוא שם אבל לא שם, שהוא כנראה מתלבט לגבי קשר ולא בטוח.
השאלה אם התנהגותו וזה חשוב לבחון עם עצמך, משקפת לך משהו לגבייך? האם את בטוחה שאת רוצה קשר רציני? במידה ואת רוצה משהו מעבר למה שהוא יכול להעניק לך, משהו יותר רציני, חשוב לדבר על הדברים האילו בקשר ולא להישאר עם הפגיעה ולקבל החלטה אח"כ מה נכון לך היום.
את ציינת בכותרת "קשר ולא קשר" אולי מה שמתאים לך היום הוא קשר?
חשבי על הדברים.
חג שמח,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)