בעל אלים מילולית ואתמול בפעם הראשונה גם פיזית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעל אלים מילולית ואתמול בפעם הראשונה גם פיזית
    חן8
    05/05/2016

שלום רב, בעלי נוהג כלפיי באלימות מילולית, משפיל אותי, מנסה לשלוט בי וצורח עליי על כל שטות... אתמול הוא נהג בפעם הראשונה באלימות פיזית, התווכחנו ןהוא אמר לי אם לא תשתקי אבלום את האוטו... ואז הוא בלם את המכונית בעוצמה וקיבלתי מכה ממתקן שהיה באוטו ליד העיין
    אני לא יודעת כיצד לפעול, אני יודעת שהתגובה על אלימות בפעם הראשונה מאד משמעותית כדי שאלימות מעין זו לו תחזור. אני מאד חרדה וחסרת אונים!.! מצפה לתשובתכם המהירה והמקצועית. תודה תודה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה - בעל אלים

טלי צרקינסקי
    06/05/2016

חן שלום,

כיוון שאנחנו לא מומחיות בפורום לאלימות כזו כמו שתיארת, התשובה ניתנת לך לאחר התייעצות עם עובדת סוציאלית קלינית מומחית לאלימות ולנשים מתמודדות עם אלימות מבני זוגם.

לפניך מספר אפשרויות:

1. במידה ובן זוגך מגויס, ניתן לקבל עזרה וטיפול זוגי מאיש מקצוע אשר מומחה לנושאים האילו במרכז למניעת אלימות במשפחה או במרכז לטיפול בפרט ומשפחה, במחירים מסובסדים, יש שם אנשי מקצוע טובים מאד.

2. במידה ובן זוגך אינו מגויס לתהליך, לפנות לבד לקבל טיפול במרכז למניעת אלימות במשפחה בעיר מגורייך - טיפול פרטני. שם גם ניתן לבצע הערכת מסוכנות למצב עפ"י תשאול שלך.

3. במידה ואת מרגישה חשש לאלימות חוזרת ואת זוקקה להגנה, יש מקלטים לנשים מוכות אשר מגישים סיוע בכל התחומים - טיפולית,משפטית ועוד..

4. גיוס הסביבה לעזרה עבורך.

5. במידה ויש פציעה בעקבות בלימת הרכב, לקבל עזרה רפואית.

מאחלות לך הרבה בריאות והצלחה ולא להישאר עם המצב כמו שהוא, לקבל העזרה הנדרשת.

בברכה,

עדי וטלי - מנהלות הפורום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו