חזרנו לקשר ואז גיליתי משהו שאינני בטוחה לגביו

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חזרנו לקשר ואז גיליתי משהו שאינני בטוחה לגביו
    דנידנה
    07/05/2016

בוקר טוב!
    אני ובן הזוג שלי מזה שנה+ חזרנו לקשר.
    הייתה לנו פרידה של חודשיים וחצי במהלכה לא דיברנו כלל- זה נגמר בריב.
    בגדול- נפרדנו כי הוא לא רצה זוגיות. התחיל להתרחק ממני ולבסוף בעימות איתו הוא ציין שהוא לא רוצה זוגיות.
    במהלך הפרידה הוא נכנס לאתרי הכרויות שונים וכנראה חיפש משהו אחר וחדש.אציין שהוא היה שם כחודש וחצי של שהות. גם אני הייתי אך לא באמת חיפשתי כי הרגשתי שאינני מוכנה לזה. כמובן שאותו ראיתי שם.
    אינני יודעת בוודאות אם היו לו דייטים וכו', אך משערת שכן.
    העניין הוא שחזרנו לקשר לא מזמן אבל אני לא יודעת מה יהיה. סוג של ניסיון חוזר אולי. ההתקרבות באה משני הצדדים ולאחרונה הוא מאוד מתקרב אז הכל בסימן שאלה גדול של לראות מה יהיה הלאה ולתת לזה עוד קצת זמן.
    לגבי אתרי ההכריות- הוא כבר לא שם וגם אני לא. שאלתי אותו לגבי האתרים הוא אמר מחקתי את עצמי משם. שאלתי אם היה עם אחרת הוא ציין שלא.
    לפני כמה ימים עשינו שיחת וידיאו במהלכה הוא הראה לי משהו בארון שלו שהוא קנה, ואז קלטתי שם חפיסת קונדומים קטנה ואני לא יודעת אם נעשה בה שימוש. חפיסת קונדומים קטנה ממה שזכור לי- לא ניתן לרכוש בסופר פארם אלא רק בקיוסקים קטנים שפתוחים בלילות.(אני חושבת).
    עשיתי 1+1 והבנתי שכנראה היו לו דייטים וכשרצו לקיים יחסי מין רכשו את החפיסה מהקיוסק כי סופר פארם לא פתוח בלילה, וכך כנראה יצא מצב שהוא אולי שכב עם מישהי אחרת.
    העניין מעסיק אותי קצת לאחרונה-
    מצד 1 לא היינו ביחד והוא לא היה חייב לי כלום גם אם היה עם אחרת הרי זה לגיטימי לדעתי אך עדיין מעציב אותי קצת ומעסיק אותי גם המחשבה בזה.
    הרי לא דיברנו בכלל היינו בריב רציני ופרודים, אז אולי לא כדאי בכלל לפתוח את הנושא?
    אני יודעת בוודאות שאם אשאל- זה יתפוצץ והוא יתרחק ויש מצב שזה יוביל לפרידה היות ואני חוקרת אותו והוא טיפוס כזה שפשוט עדיך להימנע מלשאול דברים שקשורים למערכת היחסים כי הוא ישר מתרחק וזה יכול מאוד להיגמר. זה סוג האופי שלמדתי עליו, אני מאוד נזהרת איתו כמו שאומרים.
    אולי לא כדאי לפתוח את הפצע? שמה שהיה היה מתחילים מחדש ועדיף לא לדבר על זה? או שמצד 2 כן לשאול ולברר? וכשאני חושבת על זה - אם הוא היה עם אחרת כשלא היינו ביחד- הוא לא יגיד לי ומה זה יתן לי אם אשאל? האמת- לידע אישי.
    כי כששאלתי אם מחק את עצמו מהאתרים הוא אמר שכן וגם אמר שלא היה עם אף אחת אחרת- להגיד שאני מאמינה לו? לא.
    אציין שהיו עוד פרידות בעבר הרחוק איתו שגם במהלכם הוא תמיד אמר לי שהוא לא שכב עם אחרת אחריי. קשה לי להאמין.
    מה דעתכן כדאי לעשות? אנחנו בני 29. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אציין שמאז שחזרנו לקשר:

דנידנה
    07/05/2016

אני שמה לב באמת שהוא מאוד מתקרב, מתקשר, רואים שהוא באמת רוצה את זה ואני מקווה שזה ישאר כך ושהוא לא יתרחק שוב מחדש ומקווה גם שלא יחזור לאתרי ההכרויות האלה.
    כמו שאמרתי- מנסים ומקווה לטוב בע"ה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשר זוגי לאחר פרידות

טלי צרקינסקי
    07/05/2016

דנידנה שלום,

לא הייתי ממליצה לך יותר מידי להיכנס לתקופה שהייתם פרודים. אני מאד מבינה שזה מסקרן אותך ואת רוצה לבחון מה היה בתקופה זו אך נראה לי מהדברים שאת מעלה שכנראה זה חשוב לך מכיוון שאת רוצה לבחון את התנהלותו כאינדיקציה לאמון בקשר ביניכם, שאת מרגישה שקשה לך בחלק הזה של הקשר (אמון בו - מה שציין שהיה לעומת מה שאת חושבת ומאמינה שהיה).

מה שנראה לי חשוב כיום הוא היכולת לדבר על הקשר שלכם בהווה, כיום, עם כל מה שעולה אצל שניכם כל אחד מכם כאדם בפני עצמו וכן כזוג.

את מתארת פרידות מרובות בקשר ומה שאני חושבת ששווה לך לבדוק עם עצמך ראשית: מה חשוב לך בזוגיות? אלו דברים? מה חשוב לך באדם שהיית רוצה לחיות אתו? האם הדברים האילו מתקיימים בזוגיות שלך כיום? במידה ואינן מתקיימים, האם ניתן לשנות דברים? האם יש מקום של גמישות בקשר?

האם טוב לך בקשר? (לרבות אמון, ביטחון ועוד..)

האם זה קשור לתקופות הפרידה ומה היה שם בלבד או לדברים שקורים בקשר כיום?

האם את יכולה לדבר בתוך הקשר על דברים שקורים ביניכם בהווה? על רגשות שלך? שלו? על שניכם?

התקשורת הנה בסיס חשוב בתוך קשר זוגי וחשוב שתרגישי שאת יכולה לדבר על דברים בקשר שלכם. אין זה אומר שחיטוט בעבר יעזור או יקדם את הקשר, אך כן דברים שעולים היום שקשורים לקשר שלכם ולהתקדמות שלו.

את מתארת שיש לך חששות שהוא יחזור לאתרי ההיכרויות. האם יש דפוס כזה שהוא לא רציני בזוגיות והוא אכן עלול לחזור לשם? האם את מרגישה כזה דבר?

חשבי על הדברים האלו ואם תחווי שהוא לא רציני בקשר וירצה לחזור לאתרים של היכרות, כנראה הוא לא האדם הנכון.

באשר לקונדומים שנחשפת אליהם בסרטון וידאו, הם יכולים להיות מהתקופה שהייתם פרודים..

בהצלחה רבה ובברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו