לא נמשכת לבן זוגי כבר, מה לעשותת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא נמשכת לבן זוגי כבר, מה לעשותת
    שלי
    15/05/2016

אני ובן זוגי יוצאים 3 שנים בהתחלה הייתי נמשכת אליו, והיום אני כבר לא נמשכתכ אליו הסקס הפך לטכני מאוד.
    הוא שואל אותי למה אני כבר לא נמשכת אליו כמו פעם ואני לא יודעת מה לענות לו.
    האם להפסיק את הקשר אני באמת לא יודעת מה הבעיה, אולי זה הפך להרגל, וכבר לא מרגש ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תקשורת ומשיכה קשורות זו לזו

עדי בדיחי
    15/05/2016

הי שלי,

כתבת מאוד בקצרה. הרבה פעמים אחרי תקופה התשוקה נוטה להיעלם. השאלה היא האם יש עוד אלמנטים שאולי השפיעו על המשיכה שלך אליו- אולי השיגרה שבמערכת היחסים, אולי את פחות נמשכת אליו כבנאדם, כלומר לאופי שלו ויש לכך השפעה על הרצון שלך להיות בקירבתו.. יכולות להיות הרבה סיבות.

אני לא חושבת שמשיכה היא גורם נפרד ורק עליו צריכה להתבסס פרידה. כלומר צריכים להיות עוד גורמים שמשפיעים על הבחירה שלך להיפרד.

מעבר לכך צריך לחשוב מה את, והוא, יכולים לעשות כדי להחזיר את החשק המיני לקשר, בכל זאת מדובר בקשר של שלוש שנים. האם בילויים מסוימים, האם שיחות ותקשורת, אולי ערב רק שלכם פעם בשבוע, ושם לבדוק את רמת הקשר - לשוחח יותר מאשר לחפש קירבה, כיוון שהדברים קשורים אחד בשני.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו