מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוסר אמון בנישואין טריים חוסר אמון בנישואין טרייםבר30/05/2016
היי אני ובעלי נשואים חצי שנה הוא בן 25 ואני בת 23. יצאנו ביחד שנתיים לפני ולאורך כל המערכת יחסים שלנו הייתי מגלה שהוא מסתיר ממני דברים, מוחק הודעות, משקר לי.
זה התחיל מזה שהוא ישב איתי בפאב שעוד היינו חברים וחיכה שאני אלך לשירותים כדי לשלוח לבחורה אחרת הודעה שחשב שהיא בפאב כדי להגיד לה שלום. אחרי זה מוחק הודעות. אבל החלטתי להבליג הלאה כי אני מאוד אוהבת אותו. היו באמצע עוד שקרים שהוא טען ששיקר בלי סיבה.(בנאדם שמשקר זה כי יש לו משהו להסתיר!)
בנוסף יש לו מישהי מהלימודים שהוא חוזר איתה קבוע הביתה, בהתחלה הראתי קצת קנאה אבל למדתי לחיות עם זה. כל פעם שהיה נמצא איתה באוטו היה ממעיט בשיחה איתי קצת נשמע לחוץ ואומר שידבר איתי אחכ. הוא טוען שלא נעים לו שהיא מסיעה אותו והוא מדבר בטלפון למרות שאמרתי לו שהוא יכול לעשות את זה יפה ולא לסנן אותי ככה. מה שגרם לי לתהות אם להישאר איתו זה שהוא שיקר לי שהוא חוזר באוטובוס הביתה ולבסוף גיליתי שהוא חזר עם אותה בחורה.. הרגיש לי שהוא משקר והרמתי טלפון לבדוק.. במהלך השיחה אני שומעת שיש מישהי לידו ואני שואלת אותו מי זאת ומשקר לי לידה(!!!!) שזאת מישהי שיושבת לידו באוטובוס, ואז הגיע החלק שהוא ניסה לסנן אותי ולא רציתי לנתק . לבסוף בגלל שלא רציתי לנתק בעלי שם אותי על השתק כדי להגיד לה ביי בלי שאשמע. אחרי שכעסתי הוא התנצל והודה ואמר שהוא סהכ רצה לחזור אליי כמה שיותר מהר הוא התנצל ונשבע שלא יעשה זאת שוב. זאת לא פעם ראשונה ולא עשירית שהוא משקר וגם סתם ככה בלי סיבה. מאוד פגע בי שהגיע לרמות כאלה. אני לא יכולה להמשיך הלאה ולהאמין לו יותר לשום מילה שהוא אומר. מבחינתי אמון זה הדבר הכי חשוב במערכת יחסים וזה מאוד פגע בי ואני לא יודעת כיצד לפעול. זה כבר השפיע עליי בזה שהאהבה שלי אליו ירדה וזה מאוד מטריד אותי. הוא נשבע שלא בגד בי אני רוצה להאמין אבל לצערי לא מסוגלת.
אני לא יודעת איך להתנהג איך להגיב מה לעשות לפרק את החבילה לפני שיהיו ילדים?? להישאר איתו ולחיות כל הזמן אחרי חיפוש השקר הבא??
יש לציין שעשינו הרבה שיחות בינינו והתאמנו ציפיות ולמרות זאת השקרים יותר גדולים מזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא לחכות
עדי בדיחי01/06/2016שלום בר,
את מכירה את בעלך כבר שנתיים וחצי כך אני מבינה, וכבר לפני הנישואים הבחנת בדפוס של שקרים והסתרות.. לאחר הנישואים את מתארת כי הדפוס המשיך, ובעלך לא היה ישר איתך כלל. זוהי התנהלות שאינה תקינה בכל קנה מידה.
בוודאי שהבאת ילדים לזוגיות במצב משבר ועם התנהלות כזאת של בן הזוג רק תוסיף מתח. כדאי ראשית לפתור את המצב, ולאחר מכן לחשוב על הרחבת המשפחה, לדעתי.
הדבר הנכון והטוב ביותר לעשות הוא להגיע יחד לטיפול זוגי ולבדוק איך ממשיכים. יש אנשים שיש להם דפוס כזה, כהפרעה נפשית, יש לכך טיפול. השאלה היא האם תוך טיפול זוגי הדבר יעלה, והאם הוא מספיק מודע לעצמו ורוצה לשנות את הדפוס הזה אצלו.
כך או כך אני ממליצה לא לחכות, לגשת לטיפול זוגי- לא מגיע לך להישאר במערכת הרסנית. אם אפשר לבנות אותה מחדש בטיפול- מה טוב. יתכן ותעברו מספר מטפלים עד שתגיעו למי שמתאים, אבל אם את אוהבת אותו ואת חשה כי יש על מה לעבוד- זה שווה את הדרך.
מטפלים זוגיים ניתן למצוא גם בקופות החולים, דרך הביטוחים, במחלקות לשירותים חברתיים, או באופן פרטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)