לעשות איתו פעם אחרונה יחסי מין.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לעשות איתו פעם אחרונה יחסי מין.
    רחלי
    02/06/2016

אני וחבר שלי היינו בזוגיות שנה וקצת ולפני חודש וחצי הוא טס לחו"ל ובמשך הזמן הזה לא כ"כ דיברנו היינו בהפסקה אבל לא ממש הפסקה והיה לנו המון ויכוחים. בשבוע האחרון שלו בחו"ל לא דיברנו וכשהוא חזר לארץ הוא הודיע לי וקבענו להפגש יום אחרי ודיברנו המון והחלטנו שזה לא מתאים לנו להמשיך כי אנחנו צריכים זמן לבד כדי להבין אם זה באמת נכון אבל מה שבטוח עכשיו זה לא זמן טוב בשבילנו כי אף אחד לא יודע מה הוא רוצה מעצמו ,בקיצור נפרדנו לא כי אנחנו לא אוהבים להפך מרוב שאנחנו כ"כ אוהבים אנחנו החלטנו להפרד בטוב ואם זה צריך לקרות עוד כמה שנים אז זה יקרה אנחנו די צעירים (הוא 22 ואני 19) מאז עברו כמה ימים ואנחנו עדיין קצת מדברים אבל לא יצא לנו להיות ביחד אינטימי פעם אחרונה ולא בחודשיים האחרונים והוא הציע לעשות סקס בפעם האחרונה ושיהיה לנו סגירת מעגל אבל בלי לילה כי זה יהיה לנו קשה מידי .אז מי שהצליח לקרוא את כל החפירה הזאת עד עכשיו השאלה אם ללכת אליו ולהעביר יום אחרון איתו ולעשות את זה בפעם האחרונה או לא? אני מפחדת להרגיש קצת זולה לבוא רק בשביל זה ושזה יהיה קשה מידי .אחרי הכל אני אישה וזה בא עם המון רגשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לעשות איתו פעם אחרונה יחסי מין. - תגובה

טלי צרקינסקי
    08/06/2016

רחלי שלום,

השאלה האם סקס בפעם האחרונה ייתן לכם סגירה מעגל. נשמע שלא. סגירת מעגל בדר"כ נוגעת לדברים יותר רגשיים שמרגישים שלא סגורים בין בני זוג ומחליטים לדבר עליהם על מנת שלא יישארו לא סגורים.

ציינת שהסקס מחובר אצלך מאד רגשית ואת עלולה לצאת עם הרבה רגשות מחוויה כזו.

מתיאורך לא נשמע שיש מטרה של לקיים יחסים פעם אחרונה מלבד יחסי המין עצמם.

זו לא דרך לבדוק את הקשר שכבר היה ביניכם וכבר היו גם סקס, זו לא דרך לסגרו מעגל, לא דרך ללבן תכנים לא פתורים...

נראה שאם החלטתם לסיים עתה את הקשר, לא מומלץ לאור כל אילו לפתוח אפיק חדש שיכול לעורר אצלך רגשות.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו